شناسهٔ خبر: 6445662 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

رئیس اداره راه و شهرسازی لاریجان اعلام کرد

ترافیک سنگین در محور هراز / ترددها به‌ سمت شمال ادامه دارد

رئیس اداره راه و شهرسازی لاریجان مازندران از ترافیک سنگین در محور هراز خبر داد و گفت: ترددها از پایتخت به سمت شمال کشور ادامه دارد.

صاحب‌خبر -

علی نوری‌پور امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان آمل، اظهار کرد: هم‌اکنون ترافیک در بیشتر مناطق این محور مواصلاتی سنگین است و رفت‌ و آمدها بسیار کند انجام می‌شود.

وی افزود: ترافیک سنگین از پلیس‌راه جدید آمل آغاز شده و به تونل یک ختم می‌شود و در مقابل نیز از پمپ بنزین محمدآباد تا منطقه پنج‌آب در پائین‌دست شاهد سنگینی تردد هستیم.

رئیس اداره راه و شهرسازی لاریجان مازندران با تاکید بر اینکه از تهران به سمت آمل هم ترافیک در بیش از 20 کیلومتر از مسیر سنگین است، تصریح کرد: با سنگینی ترافیک گره ترافیکی در محور ایجاد شده است.

این مسئول با اشاره به اینکه یک‌طرفه و دو طرفه کردن مقطعی مسیر باعث ایجاد حجم زیاد رفت‌وآمدها و کندی تردد شده است، بیان کرد: این ترافیک سنگین از ساعت هفت صبح امروز آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

نوری‌پور یادآور شد: با فرا رسیدن تعطیلی چند روزه عید سعید فطر و پایان ماه مبارک رمضان بیشتر هموطنان برای استفاده از مواهب طبیعی و گردشگری استان‌های شمالی کشور به‌ویژه مازندران به‌سمت شمال کشور بار سفر بستند و در مقابل هم‌استانی‌های مازندرانی نیز راهی مناطق ییلاقی لاریجان شدند که در دو طرف ترافیک ایجاد کرده است.

وی در پایان متذکر شد: مسافران و رانندگانی که قصد رفت‌وآمد از محور مواصلاتی کشور را دارند با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی و گوش دادن به اوامر ماموران پلیس‌راه، راهداران و نیروی انتظامی سفر خوشی را برای خود و دیگران رقم بزنند.

انتهای پیام/86012/ذ20/ظ1004