شناسهٔ خبر: 6441126 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

ترافیک جاده کرج - چالوس سنگین اما روان

کرج- ایرنا- رییس پلیس راه استان البرز با اشاره به سنگین بودن ترافیک جاده کرج- چالوس گفت: ترافیک از میدان حافظ کرج تا تونل شماره پنج سنگین اما روان است.

صاحب‌خبر -

سرهنگ رضا اکبری روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، ترافیک در این مسیر از تونل شماره پنج به سمت شمال را نیمه سنگین و روان عنوان کرد.

وی افزود: در دیگر محورهای آزاد راهی استان شامل تهران - کرج و کرج- قزوین وضعیت ترافیک عادی و روان است و تا کنون مشکل خاصی از لحاظ تصادف های سنگین به وجود نیامده است.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون محدودیت خاصی در محورهای مواصلاتی این استان وجود ندارد، اظهار داشت: احتمال می رود محدودیت از ساعت 12 ظهر از سمت مرزن آباد به جنوب و همچنین از ساعت 14.30 از کرج به سمت شمال به صورت یکطرفه اعلام شود.

اکبری در ادامه ضمن ارایه توصیه های لازم به رانندگان و مسافران، از آن ها خواست تا قبل از شروع مسافرت خود از وضعیت راه ها اطلاع پیدا کرده و در زمان مسافرت با صبر و بردباری حرکت کنند.

وی همچنین به رانندگان سفارش کرد تا به توصیه های همکارانشان در پلیس راه در طول مسیر توجه کرده و تمامی مقررات راهنمای و رانندگی را رعایت کنند.

رییس پلیس راه استان البرز گفت: مرکز کنترل ترافیک پلیس راه ناجا با شماره تلفن 88255555 به صورت شبانه روز پاسخگوی وضعیت راه های کشور و آماده امدادرسانی به حادثه دیدگان احتمالی است.

استان البرز یکهزار و 500 کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد و 18 درصد ترافیک کشور مربوط به راه های این استان است.ک/3

6156/1535