شناسهٔ خبر: 64335762 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: اعتماد آنلاین | لینک خبر

حمله تند احمد خاتمی به مواضع اخیر حسن روحانی؛ برخی می‌گویند رای ندادن خودش به معنی رای است، این خواست دشمن است حضور کمرنگ مردم در انتخابات در حکم رفراندوم نه به نظام اسلامی است

خطیب جمعه تهران گفت: برخی می‌گویند رای ندادن خودش به معنی رای است، این خواست دشمن است که اگر مردم در انتخابات حضورشان کمرنگ باشد، در حکم انجام رفراندمی با مضمون «نه به نظام اسلامی» است.

صاحب‌خبر -
حمله تند احمد خاتمی به مواضع اخیر حسن روحانی؛ برخی می‌گویند رای ندادن خودش به معنی رای است، این خواست دشمن است حضور کمرنگ مردم در انتخابات در حکم رفراندوم نه به نظام اسلامی است
کد خبر: 646473
|
۱۴۰۲/۱۰/۰۹ ۲۰:۴۰:۰۰

سیداحمد خاتمی خطیب جمعه موقت تهران روز شنبه در آیین سالگرد حماسه نهم دی در جمع مردم تربت‌حیدریه افزود: دشمنان نظام اسلامی و در راس آنها رییس‌جمهور آمریکا اعلام کرده‌اند، مردم ایران انتخابات امسال را به رفراندومی علیه نظام تبدیل کنند.

به گزارش ایسنا، بخش هایی از اظهارات خاتمی را در ادامه می خوانید:

 

  • برخی می‌گویند رای ندادن خودش به معنی رای است،  این خواست دشمن است که اگر مردم در انتخابات حضورشان کمرنگ باشد، در حکم انجام رفراندمی با مضمون «نه به نظام اسلامی» است.
  •  حتی برخی در آن سوی مرزها با کمال وقاحت بیانیه منتشر کرده و اختلاف سلیقه برخی مسوولان در ابتدای انقلاب با حضرت امام (ره) را دستمایه قرار می‌دهند تا زمینه حضور کمرنگ مردم در انتخابات را فراهم کنند.
  • اما جریان ضد انقلاب نمی خواهد بپذیرد که در نهایت فکر امام راحل پیروز و تا به امروز هم اگر ولایت فقیه نبود، نظام از بین رفته بود.
  • خاتمی در ادامه به وقایع نهم دی سال ۸۸ اشاره و اظهار کرد: آن روز به صراحت گفتیم سران فتنه برانداز هستند و شیوه براندازی از ابتدای انقلاب اسلامی همیشه برای خادمان نظام اسلامی مشکل ساز بوده و هست. اما آنچه همیشه باعث پیروزی مردم بوده، بصیرت آنها است.

 

گفتنی است که چندی پیش حسن روحانی، رئیس جمهوری پیشین ایران گفته بود: گاهی مشارکت نکردن و رأی ندادن در انتخابات به معنای نوعی رأی دادن است؛ رأی دادن به همان نامزدی که او را برای کسب آن مسئولیت صالح نمی‌دانیم. چون در انتخابات مشارکت نمی‌کنیم، عملاً شرایط را برای انتخاب غیراصلح مهیا می‌کنیم. ممکن است بگویند انتخابات حق است نه تکلیف. اما این حقی است که در مقاطعی سریع تبدیل به تکلیف می‌شود. اگر به این حق عمل نکردیم و شرایطی ایجاد شد که برای نظام و اسلام و مردم خطرآفرین شد، برای ما تبدیل به تکلیف می‌شود. اگرچه شرایط سخت و راضی کردن مردم برای آمدن پای صندوق مشکل است اما باید برای جلب مشارکت مردم تلاش کنیم و کاری کنیم آن‌هایی که پای صندوق می‌آیند، بتوانند به جای رأی سفید، حداقل به چند نفر رأی بدهند و مانند انتخابات ۱۴۰۰ با میزان کم‌سابقه رأی سفید مواجه نشویم.

نظر شما