ژاپن گاوهایی را پرورش می‌دهد که یکی از گرانترین محصولات در جهان هستند.
به گزارش عصرایران به نقل از بیزینس اینسایدر، گوشت گاو (واگیو) ماتسوساکا و خود این حیوانات یکی از گرانترین محصولات جهان هستند که در ژاپن پرورش می یابند.
دامپروری‌های ژاپنی برای داشتن محصول بهتر انواع ماده آن را پرورش می‌دهند.
به گفته متخصصان این صنعت گاوهای ماده این نژاد طعم و رایحه بهتری دارند.
گرانی این حیوانات به خاطر گوشت ماربلینگ یا مرمری آنها است و بافت چربی آن بانقطه ذوب پائین، در میان بافت عضله ای قرار دارد.
نقطه ذوب چربی این گوشت نسبت به دیگر نژادهای معروف جهان بسیار پائین است و با قرار گرفتن در دست یا مزه کردن در دهان آب می شود.
این موضوع به لذیذ بودن و پخت سریع گوشت کمک می کند.
هر 100 گم از راسته گوشت این گاو در پاریس 530 دلار به فروش می‌رسد.
خود گاوها نیز در حراج‌های آغاز فصل ژاپن حدود 400 هزاردلار فروخته می‌شوند.
در این تصاویر نحوه پرورش گاو ماتسوساکا در ژاپن را ببینید.