به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مخدوشی پلاکهای موتورسیکلت و خودرو از جمله تخلفاتی است که جز قانونگذار و مجری قانون مردم هم صراحتاً به آن اعتراض دارند چراکه باعث متضرر شدن آنها میشود.
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که پیامک جریمه رانندگی برایتان ارسال شده در حالی که خودرو یا موتورسیکلت شما در پارکینگ است و آن روز هیچ ترددی انجام ندادهاید، اما وقتی به اداره اجرائیات پلیس راهور مراجعه میکنید متوجه میشوید که فردی پلاکش را مخدوش و دستکاری کرده و دوربینها خطا کرده و شماره پلاک شما را به اشتباه جریمه کردهاند!
جدا از بحث جریمههای اشتباهی و خسارتهای مالی و حتی سرقت با وسایل نقلیهای که پلاک آنها مشخص نیست، امکان دارد این وسایل نقلیه مرتکب تصادف فوتی شوند و با توجه به اینکه پلاکشان خوانا نیست به راحتی بتوانند از صحنه تصادف فرار کنند!
برخورد با خودرو و بهویژه موتورسیکلتهایی که پلاک مخدوش دارند از مطالباتی بوده است که مردم بارها از پلیس داشتهاند و پلیس هم طرحهای مختلفی در این باره اجرا کرده است اما گویا نیاز است تا طرح برخورد با وسایل نقلیه پلاک مخدوش به صورت جدیتر برگزار شود.
برابر ماده 720 قانون مجازات اسلامی، نباید پلاک موتور یا خودرو توسط افراد دستکاری شوند؛ در صورت دستکاری یا مخدوش وسایل نقلیه، فرد متهم از شش ماه تا یک سال به حبس محکوم میشود.
همچنین هنگام ترخیص وسیله نقلیه فرد بنا به تشخیص قاضی باید هم خلافی خودروی خود و هم خلافی خودرویی که پلاک آن را جعل کرده است را با هم پرداخت کند.
انتهای پیام/
∎
نظر شما