شناسهٔ خبر: 64141059 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: تحلیل بازار | لینک خبر

رییس ستاد توانمندسازی محلات کم برخوردار:

مستاجران کم برخوردار در محلات صاحب مسکن می شوند| میزان آورده افراد از ۵۰ تا ۵۰۰ میلیون

آقامحمدی رییس ستاد توانمندسازی محلات کم برخوردار با بیان اینکه در منطقه یک تهران هم محله کم برخوردار داریم و تهران رتبه نخست محلات کم برخوردار در کشور است گفت: ٣٠٠ هزار مسکن کم برخوردار احداث می شود.

صاحب‌خبر -

بازار؛ گروه راه و مسکن: علی آقامحمدی در مراسم امضای تفاهمنامه بنیاد مسکن و ستاد توانمندسازی محلات کم برخوردار با اشاره به اینکه مسکن از حقوق ملی مردم است و طبق قانون باید سرپناه مردم یا کمک دولت تامین شود گفت: دولت با اجرای نهضت ملی مسکن به‌دنبال خانه‌دار کردن مستأجران است، در این بین بخشی از مردم هستند که شرایط موردنظر برای خانه‌دار شدن از طریق این طرح را ندارند.

دولت باید مردم را صاحبخانه کند و این اقدام را تحت عنوان نهضت ملی مسکن عنوان کرده‌ است بنابراین در برنامه ساخت مسکن در محلات کم برخوردار برای مستاجران طرحی آماده شده که بتواند ۳۰۰ هزار واحد مسکونی احداث کند

رییس ستاد توانمندسازی محلات کم برخوردار ادامه داد: دولت باید مردم را صاحبخانه کند و این اقدام را تحت عنوان نهضت ملی مسکن عنوان کرده‌ است بنابراین در برنامه ساخت مسکن در محلات کم برخوردار برای مستاجران طرحی آماده و به امضا میان ستاد توانمندسازی محلات کم برخوردار و بنیاد مسکن رسید که بتواند ۳۰۰ هزار واحد مسکونی برای افرادی که مستاجر هستند احداث کند.

وی با اشاره به تفاهمنامه ساخت ۳۰۰ هزار واحد مسکونی بین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و ستاد توانمندسازی محلات کم‌برخوردار اظهار کرد: بر این اساس طرح توانمندسازی ۲۰۲۰ محله با تأیید رهبر معظم انقلاب برای اجرا از سوی رییس‌جمهوری به معاون اول ابلاغ شد. در این راستا تفاهمنامه‌ای بین وزارت راه و شهرسازی و ستاد توانمندسازی محلات کم‌برخوردار امضا شد که در قالب آن ۳۰۰ هزار واحد مسکونی ساخته می‌شود.

با این تفاوت ثبت نام متقاضیان انجام می‌شود که میزان آورده اولیه افراد براساس میزان توان آنها تعیین می‌شود و هر آورده‌ای که خودشان اعلام می‌کنند در حد وسع دارند از آنها گرفته می‌شود

آقا محمدی با یادآوری اینکه در نهضت ملی مسکن به متقاضیان می‌گویند باید رقم مبالغی را باید واریز کنند، گفت: با این تفاوت ثبت نام متقاضیان انجام می‌شود که میزان آورده اولیه افراد براساس میزان توان آنها تعیین می‌شود و هر آورده‌ای که خودشان اعلام می‌کنند در حد وسع دارند از آنها گرفته می‌شود و نه آورده ای که وزارت راه و شهرسازی تعیین کرده‌ است.

وی ادامه داد: این در حالی است که در طرح «مسکن در وسع» به متقاضیان می‌گوییم "چقدر پول می‌توانید بیاورید؟"، بر اساس همین پول هم واحد مسکونی ساخته می‌شود که بسته به مبلغ متراژ، مکان و نوع ساخت متفاوت خواهد بود.

رییس ستاد توانمندسازی محلات کم‌برخوردار اضافه کرد: تاکنون برای این طرح حدود ۶۶ هزار نفر ثبت‌نام کرده اند که از این تعداد با بررسی فرم (ج) از سوی وزارت راه و شهرسازی ۴۴ هزار نفر واجد شرایط شناخته شده اند. ثبت‌نام برای مسکن در حد وسع در اتاق تعاونی و ستاد توانمندسازی محلات برخوردار با این شرط که افراد ساکن در این محلات و حداقل سه سال مستاجر باشند، انجام می‌شود .

متقاضیان در قالب «تعاونی‌های مصرف مسکن» ساماندهی می‌شوند. متقاضیان واجد شرایط نیز آورده بین ۵۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان خواهد بود

آقامحمدی با بیان اینکه زمین ساخت واحدهای مسکن در وسع را بنیاد مسکن تأمین می‌کند، اظهار کرد: متقاضیان در قالب «تعاونی‌های مصرف مسکن» ساماندهی می‌شوند. متقاضیان واجد شرایط نیز آورده بین ۵۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه حدود ۱۹.۷ میلیون نفر در ۲۰۲۰ محله کم‌برخوردار سکونت دارند گفت: تهران و سیستان و بلوچستان رتبه نخست محلات کم برخوردار را در کشور دارند اما آنچه که مهم است این است که حتی در منطقه یک تهران در محدوده قاسم آباد محله کم برخوردار وجود دارد.

نظر شما