دانشمندان و محققان کشاورزی ژاپن در 33 سال گذشته انگوری درشت، آبدار، شیرین و بسیار خوش طعم را پرورش دادند. "شاین موسکات".
به گزارش عصرایران به نقل از خبرگزاری فرانسه، حالا کره جنوبی و چین شاین موسکات‌های آبدار، براق و خوش طعم ژاپنی را دزدیده و آنها را به تاک‌های محلی پیوند زده‌اند تا این محصولات را کپی کنند.
ژاپن از دهه 1920میلادی سبک جدید و مدرنی از کشاورزی را برای تولید انواع برتر محصولات کشاورزی توسعه داده است.
کارشناسان و کشاورزان ژاپنی از روند کپی کاری چین و کره ژاپنی روی محصولات کشاورزی خود ابراز نگرانی کرده‌اند. آنها نگران رقابت محصولات خود در برابر انواع ارزان تر چینی و کره ای در بازارهای هدف هستند.
برخی فروشندگان و مصرف کنندگان نیز می‌گویند تفاوت زیادی در طعم محصولات ژاپنی و انواع چینی آن وجود دارد.
جزئیات بیشتر را در تصاویر ببینید.