شناسهٔ خبر: 64105099 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: سلام نو | لینک خبر

فیلم باورنکردنی از نامادری بی‌رحم در ارومیه/ دخترش را ضربه مغزی کرد

نامادری بی رحــم ارومیەای در نبود شوهرش دو فرزند خواندەی خود را تا سر حد مــرگ شکنــجە داد.

صاحب‌خبر -
به گزارش سلام نو به نقل از رکنا، فیلمی در فضای مجازی منتشر شده که نشان می‌دهد زنی با بی رحــمی کامل اقدام بە پرت کردن دختری خردسال از پلە‌های منزل می‌کند کە پس از پرس و جو و تحقیقات کافی در این زمینە مشخص شد زمانی کە پدر خانوادە برای کار بە یکی از شهرستان‌های استان آذربایجان شرقی می‌رود.

 همسر دوم او بی خبر از دوربین‌های امــنیتی منزل اقدام بە کتــک کاری و شکنــجە روحی و روانی فرزندان می‌نماید، کە بلافاصلە پس از گزارش این کتــک کاری و شکــنجە توسط همسایە‌ها بە پدر خانوادە، وی خود را در سریعترین زمان ممکن بە ارومیه می‌رساند، اما متاسفانە این زمان کوتاه برای آوا دختر بچە‌ی چهارسالە بسیار حساس و غیرقابل تحمل بود و دختر بچە چهارسالە بدلیل شکنــجە‌های بی رحــمانە نامادری خود در این زمان کوتاە دچار ضــربە مغــزی شد و در نهایت بە یکی از مراکز درمانی ارومیە اعزام و هم اکنون تحت نظــارت و درمان است.

لازم بە ذکر است طی تحقیقات بە عمل آمدە و همچنین اعلام خانوادە این کودک چهارسالە، نامادری بی‌رحم پس از معرفی بە نهادهای امـنیتی و قـضایی، از سوی اداره آگـاهی دستـگیر و هم اکنون در بازداشـت بە سر می‌برد.