شناسهٔ خبر: 64104281 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: شما نیوز | لینک خبر

لبو پلو | طرز تهیه لبو

این غذای خوشمزه رو برای شب یلدا آماده کن | طرز تهیه لبو پلو خوشمزه + فیلم

در ویدو زیر به شما طرز تهیه لبو پلو را آموزش میدهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش شمانیوز : یکی از غذاهای سنتی ایران لبو پلو است. لبوپلو غذایی خوشمزه و لذیذ است. این غذا را میتوانید برای شب یلدا تهیه کنید. این غذا طرفداران خاص خودش را دارد. برای طرز تهیه لبو پلو همراه ما باشید. 

 

مواد لازم برای لبو پلو

برنج ۳ پیمانه

 لبو متوسط ۴ عدد

 پیاز ۱ عدد

 نمک و فلفل به میزان لازم

آب نصف لیمو

زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری

زرشک و خلال پسته و بادام به میزان لازم

طرز تهیه لبو پلو 

1. برنج را با آب و نمک خیس کنید.

2. لبوها را پوست بگیرید و رنده کنید.

3. پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود.

گوشت چرخکرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

5. ادویه‌ها را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید.

6. لبوی رنده شده را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید.

7. آب لیمو را اضافه کنید و اجازه دهید آب تبخیر شود.

8. برنج را آبکش کنید و با مخلوط لبو و گوشت مخلوط کنید.

9. برنج را در قابلمه بریزید و به مقدار لازم آب اضافه کنید.

10. برنج را دم بگذارید.

11. پس از اینکه برنج دم کشید، آن را با زرشک، خلال پسته و بادام تزئین کنید و سرو کنید.

برای اینکه لبو پلو شما خوشمزه‌تر شود، از لبوی تازه و رسیده استفاده کنید. اگر دوست دارید لبو پلو شما کمی ترش باشد، می‌توانید به آن کمی رب انار یا آبغوره اضافه کنید. برای تزئین لبو پلو، می‌توانید از انواع سبزیجات معطر مانند جعفری، شوید و تره استفاده کنید.