شناسهٔ خبر: 64017872 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: قدسنا | لینک خبر

نتانیاهو: اجازه نمی‌دهیم غزه پس از جنگ به «فتحستان» تبدیل شود

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه در سخنانی گفت این رژیم اجازه نمی‌دهد نوار غزه پس از جنگ توسط جنبش فتح اداره شود.

صاحب‌خبر -
 

به گزارش خبرگزاری قدس(قدسنا)، بنیامین نتانیاهو امروز طی سخنانی گفت:«اسرائیل اجازه نخواهد داد که غزه پس از جنگ از سوی کسانی که به تامین مالی تروریسم می پردازند یا حامی آنها هستند اداره شود و اجازه نخواهیم داد که غزه پس از جنگ به فتحستان تبدیل شود».

 

تا پیش از پیروزی حماس در انتخابات مجلس قانون گذاری فلسطین در سال 2006، باریکه غزه توسط تشکیلات خودگردان فلسطین اداره می‌شد. اشاره نتانیاهو در سخنان امروز خود به این دوره بوده است.

 

در حالی که آمریکا بزرگترین حامی و پشتیبان رژیم صهیونیستی در جریان جنگ دو ماهه این رژیم علیه نوار غزه است اما نتانیاهو امروز در سخنرانی مدعی شد که از روز دوم جنگ، اسرائیل با آمریکا اختلافاتی داشته است.

 

آمریکا تا کنون چند صد میلیون دلار تسلیحات برای اسرائیلی‌ها ارسال کرده است. اخیرا نیز دولت بایدن با استفاده از اختیارات اضطراری و بدون مراجعه به کنگره، بیش از 14 هزار گلوله تانک برای رژیم صهیونیستی ارسال کرده است.

 

واشنگتن همچنین از مخالفان هرگونه آتش‌بس در غزه به شمار می‌آید. بامداد شنبه بود که واشنگتن قطعنامه آتش‌بس فوری در نوار غزه را وتو کرد. این در حالی بود که 13 عضو دیگر شورای امنیت به این قطعنامه رای مثبت داده و انگلیس نیز به آن رای ممتنع داده بود.

 

 

حماس: نتانیاهو برای تشکیلات خودگردان اهمیتی قائل نیست

 

این درحالی است که جنبش حماس ضمن انتقاد شدید از همکاریهای امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین با رژیم صهیونیستی، از این نهاد فلسطینی خواست که مقاومت را در دستور کار خود قرار دهد.

 

جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای تأکید کرد که اظهارات بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره آمادگی ارتش این رژیم برای حمله به تشکیلات خودگردان و نهادهای امنیتی وابسته به آن، نشان می‌دهد که این مقام اسرائیلی به دنبال حمله به ملت ما در غزه یا کرانه باختری است.

 

حماس با اشاره به اینکه نتانیاهو حتی به کسانی که سازش سیاسی با او را پذیرفته‌اند، اهمیت نمی‌دهد، از تشکیلات خودگردان خواست که توافق اسلو را نادیده بگیرد، هر گونه هماهنگی امنیتی را متوقف کند و به مقاومت فراگیر روی بیاورد.

 

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفته بود که دولت احتمال بروز جنگ علیه نیروهای تشکیلات خودگردان در کرانه باختری را بعید نمی‌داند و طرح‌های فوق‌‌العاده برای مقابله با چنین پیشامدی وضع کرده است.

 

وی همچنین مدعی شد: تشکیلات خودگردان فلسطین تحت هیچ شرایطی بر غزه حکومت نخواهد کرد، ما پس از جنگ مسئولیت امنیت در غزه را در دست خواهیم داشت.

 

نتانیاهو در پایان خاطر نشان کرد: ۱۲۰۰ کشته در جریان کشتار حماس در ۷ اکتبر برابر با تلفات ناشی از توافقنامه اسلو در سال ۱۹۹۲ است؛ این توافقنامه اشتباه بود که یک صلح جعلی را با فلسطینی‌ها به وجود آورد و امکان ایجاد تشکیلات خودگردان را فراهم کرد.

 

انتهای پیام/الف