صاحبخبر - به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام والمسلمین طاهری آکردی در گردهمایی گروه های جهادی و مطالبه گری بندرعباس اظهار داشت: همیشه مطالبه گری برای افشای فساد نیست بلکه گاهی این موضوع برای برخی از ضعف ها و کم کاری های دولت و مردم است که با پیگیری ها قابل اصلاح و رسیدگی می شود.
وی با بیان اینکه اساس امر به معروف و نهی از منکر مطالبه گری است که در جامعه اتفاق می افتد، گفت: خدواند به مؤمنان دستور می دهد در هنگام قدرت، نماز و زکات و امر به معروف و نهی از منکر را رها نکنید و نسبت به آن دغدغه داشته باشید که شما بهترین انسان های روی زمین باشید.
به گفته دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر، امر به معروف سیستمی است که در اسلام وجود دارد که برای نظارت مردم بر مردم و مردم بر دولت نهادینه شده و اگر دولت اسلامی نباشد از امر به معروف و نهی از منکر نباید غفلت کرد و چنانچه دولت اسلامی باشد باید نقش این دو فریضه الهی پر رنگ تر در جامعه باشد.
طاهری آکردی تصریح کرد: دو فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر در کنترل ناهنجاری ها در جامعه نقش ایفا می کند و نسبت این فریضه با سایر فرائض مانند دریا به قطره است.
وی افزود: مدل های مختلف آموزشی از سوی ستاد امر به معروف برای مطالبه گران طراحی و این دوره ها بارگزاری شده و شرط آموزش، برای دوام این تشکل های مردمی برنامه ریزی شده است.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر ادامه داد: نوع آموزش در مراکز دولتی از مربیان که در خود ستاد آموزش دیده اند استفاده خواهد شد و برای حمایت از جامعه مطالبه گر نیز معاضدت های قضایی در صورتی که پرونده قبل از تشکیل پرونده به این ستاد اعلام شود پیگیری خواهد شد.
حجتالاسلام طاهری آکردی با اشاره به مسئله حجاب و عفاف، مطرح کرد: ستاد عفاف و حجاب در کشور تشکیل شده که در این عرصه مجری گری می کند و تشکل های مردمی در حوزه حجاب و عفاف نیز می توانند در این عرصه ورود کنند که ستاد در صدد پیگیری کد برای این افراد است که دارای شناسه قانونی باشند و در این مسیر فعالیت کنند.
وی اظهار کرد: برخی از تشکل های مطالبه گر باید با برخی از الفاظ که بار حقوقی دارد آشنا شوند تا خدای ناکرده گرفتار روندهای قانونی نباشند و در این زمینه آموزش های همگانی از سوی ستاد در سراسر کشور در حال اجرا است.
انتهای پیام/
∎