شناسهٔ خبر: 63667295 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ۱۹دی | لینک خبر

توقف جستجوی کوهنوردان مفقودی سن‌بران تا فردا

19 دی: مدیرکل مدیریت بحران لرستان گفت: عملیات جست‌وجو تیم امداد و نجات برای جستجوی سه کوهنورد مفقود شده در ارتفاعات ازنا به محض روشن شدن هوا ادامه پیدا خواهد کرد.

صاحب‌خبر -
مهدی پازوکی در تشریح آخرین وضعیت کوهنوردان مفقودی در "سن‌بران" ازنا در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هم‌اکنون با توجه به تاریک شدن هوا عملیات جست‌وجو متوقف شده و تیم‌ها به پناهگاه بازگشته‌اند و تلاش‌ها برای برای یافتن سه کوهنورد مفقود شده در ارتفاعات ازنا به محض روشن شدن هوا ادامه پیدا خواهد کرد.
وی اضافه کرد: براساس این گزارش یک تیم ۹ نفره روز گذشته علی‌رغم هشدارهای اداره کل مدیریت بحران استان و شهرستان ازنا مبنی بر عدم صعود کوهنوردان و گردشگران به ارتفاعات، از دورود به ارتفاعات سن‌بران صعود می‌کنند که متاسفانه درگیر بهمن می‌شوند.
مدیرکل مدیریت بحران لرستان گفت: این ۹ نفر از استان‌های همدان (۲ کوهنورد ملایری) ۷ نفر لرستانی (یک نفر بروجردی ۶ نفر دورودی) که ۴ نفر از آنها مصدوم می‌شوند و از طریق بالگرد به بیمارستان امام جعفرصادق الیگودرز منتقل می‌شوند و پنج نفر هم در زیر بهمن مفقود می‌شوند که البته با تلاش بسیار تاکنون اجساد دو کوهنورد پیدا شده و به بیمارستان منتقل شده است.