شناسهٔ خبر: 63662323 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

پیدا شدن اجساد ۵ کوهنورد مفقود شده در بهمن اشترانکوه

صاحب‌خبر -

شفقنا- رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی لرستان از فوت ۵ کوهنورد مفقود شده در بهمن که پیش از ظهر امروز در قله سِ‌بران اشترانکوه اتفاق افتاد، خبر داد.

به گزارش شفقنا، محسن آدینه وند در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در ساعت ۱۲:۳۰ اولین سورتی پرواز اورژانس الیگودرز برای یافتن اجساد مفقودین دچار شده در بهمن در بالاتر از قله‌سَن‌بران آغاز شد.

وی اضافه کرد: با اطلاع از حادثه چهار سورتی پرواز اورژانس هوایی الیگودرز به تناوب برای یافتن اجساد انجام شده است.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی لرستان بیان کرد: متاسفانه جسد ۵ کوهنورد از زیر بهمن خارج شدن و با هماهنگی‌های انجام شده توسط بالگرد جمعیت هلال‌احمر (استان مرکزی) منتقل می‌شوند.

آدینه وند بیان کرد: دو تن از کوهنوردان مفقود شده، سر از بدنشان جدا شده بود.

وی گفت: از مجموع سه مصدوم، یک مصدوم به بیمارستان ولیان و دو مصدوم به بیمارستان امام جعفر صادق (ع) الیگودرز منتقل شدند.

پیش از این علیرضا سلیمانی، رئیس جمعیت هلال‌احمر ازنا درباره جزئیات این حادثه گفته بود: یک تیم 9 نفره کوهنوردی شامگاه پنجشنبه از شهرستان دورود به قله سنبران اشترانکوه عازم شدند و از صبح امروز صعود خود را آغاز کردند.

وی افزود: کوهنوردان پس از شروع صعود در منطقه چاله کبود گرفتار بهمن شدند و تیم‌های امدادونجات هلال‌احمر نیز بلافاصله به محل حادثه عازم شدند.

رئیس جمعیت هلال‌احمر ازنا عنوان کرد: از تعداد 9 کوهنورد 2 نفر مصدوم و 2 نفر سالم پیدا شدند، ولی پنج نفر دیگر از کوهنوردان زیر بهمن گرفتار شدند.

وی بیان کرد: از تعداد 5 نفر گرفتار در بهمن، دو نفر اهل شهرستان ملایری، دو نفر دورودی و یک نفر بروجردی هستند.