شناسهٔ خبر: 63523106 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

لایحه دولت برای بهبود معیشت کولبران و ملوانان

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس از بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه ساماندهی تجارت مرزی (ملوانی و کولبری) در جلسات هفته آینده این کمیسیون خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گزارشی از اقدامات انجام شده توسط این کمیسیون گفت: مجلس یازدهم اقداماتی خوبی در حوزه‌های قانون گذاری در ارتباط با بهبود شرایط اقتصادی و معیشتی مردم انجام داده و امیدواریم آثار ناشی از این اقدامات بتواند در کوتاه مدت در حوزه میدانی و عملیاتی قابل رویت باشد و در بلند مدت نیز در شاخص های کلان اقتصادی کشور تاثیرگذار باشد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به لایحه ساماندهی تجارت مرزی (ملوانی و کولبری) گفت: دولت این لایحه را به مجلس تقدیم کرد که کمیسیون اقتصادی تغییراتی را در آن اعمال کرد که می تواند اتفاقات بسیار مثبتی را در استانهای مرزی بویژه در استان های مرزی دریایی فراهم کرده و معیشت ملوانان و معیشت فعالان اقتصادی منطقه را تحت تاثیر قرار دهد همچنین ساختار رسمی برای فعالیت های تجارت مرزی در کشور فراهم کند.

وی با بیان اینکه کمیسیون اقتصادی هفته آینده ایرادات شورای نگهبان به این لایحه را بررسی می کند گفت: مجلس هفته آینده بررسی برنامه هفتم را به اتمام می رساند. سپس سایر دستورات مجلس همچون بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه ساماندهی  تجارت مرزی (ملوانی و کوله بری) مورد رسیدگی قرار می گیرد. در نهایت در صورت تایید شورای نگهبان می توان گفت اواسط آذرماه قانون جدید ساماندهی تجارت مرزی ابلاغ و اجرایی خواهد شد.

پورابراهیمی توضیح داد: با اجرای این قانون تحولات مهمی برای رونق اشتغال و فعالیت‌های اقتصادی و تجاری و در راستای صادرات و واردات در کشور شکل می گیرد که آثار و پیامدهای آن می تواند در بخش اشتغال استان های مرزی تاثیرگذار باشد.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس همچنین بیان کرد: علیرغم همه تلاش های انجام شده و پیگیری صورت گرفته، بخشی از اقدامات به دلیل عدم تصمیمات صحیح در دولت با مشکلات جدی مواجه شد که یکی از آنها موضوعات مربوط به سیاست های پولی و سیاست های ارزی در کشور است که توسط بانک مرکزی اتخاذ می شود.

تمام تلاش ما بر این است که بتوانیم ظرفیت صادرات کشور را به شکل ویژه افزایش دهیم تا محصولات بخش کشاورزی بتواند سهم خود را از حوزه اقتصادی پیدا کند.

انتهای‌پیام/