شناسهٔ خبر: 63466251 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فرارو | لینک خبر

پاسخ ایران به نامه نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل

نمایندگی ایران در سازمان ملل در پاسخ به نامه نماینده اسرائیل، گفت: نماینده رژیم اسرائیل در نامه خود با تکرار ادعا‌های بی اساس علیه ایران، ایران را به «سیاستی با هدف شعله‌ور کردن جنگ منطقه‌ای» متهم کرده است و این ادعا توسط ایران به‌طور قاطع رد می‌شود.

صاحب‌خبر -

نمایندگی ایران در سازمان ملل تاکید کرد: اتهامات بی‌اساس و تلاش‌های بدبینانه برای پیوند دادن و نسبت دادن اقدامات گروه‌های مقاومت فلسطینی در مبارزه با اشغالگری و تجاوزات نظامی اسرائیل در فلسطین اشغالی به جمهوری اسلامی ایران، به‌طور قاطع رد می‌شود.

به گزارش ایسنا، ایران در نامه‌ای دیگر در ادامه نامه ۱۳ اکتبر ۲۰۲۳ (S/۲۰۲۳/۷۶۴)، در پاسخ به نامه مورخ ۶ نوامبر ۲۰۲۳ نماینده رژیم اسرائیل که خطاب به دبیر کل سازمان ملل متحد و رئیس شورای امنیت تهیه شده است، تاکید کرد: نماینده رژیم اسرائیل در نامه خود با تکرار ادعا‌های بی اساس علیه ایران، ایران را به «سیاستی با هدف شعله‌ور کردن جنگ منطقه‌ای» متهم کرده است تا توجه جامعه جهانی را از جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت و فلسطینیان بی پناه و بی دفاع در نوار غزه و فلسطین اشغالی منحرف کند. همچنین، در جلسه توجیهی شورای امنیت سازمان ملل متحد در مورد "وضعیت خاورمیانه، از جمله مسئله فلسطین" که در ۱۰ نوامبر ۲۰۲۳ برگزار شد (S/PV.۹۴۷۲)، نماینده رژیم اسرائیل در بیانیه خود تلاش کرد تا کشتار روزانه این رژیم علیه مردم بی گناه با به کارگیری تاکتیک‌های انحرافی معمولی از جمله کمپین‌های ایران هراسی، طرح ادعا‌های گمراه کننده و غیرمستند، انتشار اطلاعات نادرست و انگشت اتهام به سوی ایران را توجیه و مشروعیت بخشد. اما این اتهامات بی‌اساس و همچنین تلاش‌های بدبینانه برای پیوند دادن و نسبت دادن اقدامات گروه‌های مقاومت فلسطینی در مبارزه با اشغالگری و تجاوزات نظامی اسرائیل در فلسطین اشغالی به جمهوری اسلامی ایران، به‌طور قاطع و بی‌اساس رد می‌شود.

در ادامه این نامه آمده است: همانطور که بار‌ها بیان شده است، تصمیمات و اقدامات گروه‌های مقاومت فلسطین مستقل، بر اساس منافع آن‌ها و در راستای آرمان‌های فلسطینی است. این اقدامات مستحکم بر حقوق آن‌ها بر اساس قوانین بین المللی استوار است و حق آن‌ها برای تعیین سرنوشت و دفاع از خود در برابر اشغالگری و تجاوز نظامی اسرائیل را تأیید می‌کند. در نتیجه، هرگونه تلاش برای سرزنش یا دخالت دادن ایران در این موضوعات غیرقابل قبول است.

در این نامه آمده است: ایران تلاش‌های فریبکارانه اسرائیل برای یکسان دانستن مبارزه مشروع مردم فلسطین برای تعیین سرنوشت با تروریسم، با هدف مشروعیت بخشیدن به جنایات فجیع، پاکسازی قومی و قتل عام علیه مردم بیگناه غزه را به شدت محکوم و رد می‌کند. هم حقوق بین الملل و هم منشور سازمان ملل، حق مشروع تعیین سرنوشت و همچنین حق دفاع از خود را برای مردم فلسطین در مبارزه مداوم آن‌ها علیه اشغالگری و تجاوز نظامی اسرائیل به رسمیت می‌شناسند. رژیم اسرائیل نمی‌تواند با سرزنش نادرست ایران از پاسخگویی فرار کند.

در این نامه در ادامه آمده است: این رژیم آپارتاید به طور غیرقابل انکاری مسئول از دست دادن غم انگیز جان‌های بیگناه ناشی از جنایات مداوم خود علیه غیرنظامیان در غزه است. اکنون بیش از یک ماه از اعلان جنگ اسرائیل به غیرنظامیان بی دفاع فلسطینی، که به عنوان رژیم اشغالگر عمل می‌کند، می‌گذرد، که نقض آشکار تمام هنجار‌های مرتبط حقوق بین الملل، از جمله حقوق بین المللی بشردوستانه و حقوق بین الملل حقوق بشر است. بمباران بی امان ادامه دارد و شب و روز در بین غیرنظامیان بی گناه وحشت ایجاد می‌کند و این رژیم ظالم دست از کار نمی‌کشد و بی شرمانه از هر وسیله‌ای که در اختیار دارد برای محو مردم بی دفاع غزه استفاده می‌کند و تا آنجا پیش می‌رود که وقیحانه تهدید به استفاده از سلاح هسته‌ای می‌کند.

همانطور که در جلسه توجیهی اخیر شورای امنیت سازمان ملل متحد در ۱۰ نوامبر (S/PV.۹۴۷۲) اذعان شد، وضعیت نوار غزه به نقطه بحرانی و فاجعه بار رسیده است که نیازمند اقدام فوری بین المللی است. مردم غزه که ۱۶ سال در محاصره قرار گرفته اند، اکنون با تخریب خانه‌ها و خانواده‌های خود روبرو هستند. بیمارستان‌ها مملو از بیماران مجروح، بیمار و در حال مرگ است. هزاران آواره در بیمارستان‌ها و مدارس پر ازدحام و ناامید به دنبال وسایل ضروری هستند. بیش از ۱۱۰۰۰ نفر در غزه کشته شده اند که ۷۰ درصد آن‌ها زن و کودک هستند و بیش از ۳۵۰۰ نفر از جمله ۱۷۰۰ کودک مفقود شده یا در زیر آوار محبوس شده اند.

در ادامه نامه تاکید شده است: در جلسه توجیهی شورای امنیت سازمان ملل، سازمان بهداشت جهانی (WHO) اعلام کرد که به طور متوسط در هر ۱۰ دقیقه یک کودک به قتل می‌رسد و ۱.۵ میلیون نفر آواره شده اند و در معرض افزایش خطرات بیماری قرار دارند. این سازمان با تشریح جزئیات فروپاشی قریب‌الوقوع سیستم مراقبت‌های بهداشتی در غزه، گفت که سازمان جهانی بهداشت تاکنون بیش از ۲۵۰ حمله به مراکز بهداشتی و درمانی در غزه را تأیید کرده است و از شورای امنیت خواسته است که آتش‌بس فوری و دسترسی آزادانه بشردوستانه به غزه را تضمین کند. ادعا کرد که "هیچ جا و هیچ کس ایمن نیست".

در بخش پایانی این نامه تاکید شده است: جامعه بین المللی باید فوراً به وضعیت فاجعه بار انسانی در نوار غزه رسیدگی کند و اطمینان حاصل کند که مسئولین اقدامات جنایتکارانه خود علیه مردم فلسطین پاسخگو خواهند بود. جمهوری اسلامی ایران از شورای امنیت می‌خواهد که به مسئولیت‌های خود عمل کند و اقدامات قاطعی را انجام دهد تا رژیم اسرائیل را مجبور به توقف اشغال و خصومت‌ها، پایان دادن به جنایات، تضمین دسترسی بلامانع به کمک‌های بشردوستانه و تسریع در تحویل فوری تجهیزات حیاتی به غزه کند. همچنین ضروری است که رژیم اسرائیل به طور مداوم به تعهدات بین المللی خود، از جمله تعهدات مندرج در قوانین بین المللی بشردوستانه و حقوق بشر، پایبند باشد. ایران در حمایت بی‌دریغ خود از حقوق مشروع مردم فلسطین ثابت قدم است و مصمم است تا پایان اشغالگری در کنار آرمان‌های آنان بایستد.

نظر شما