شناسهٔ خبر: 63461207 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

دستور تهیه انواع کیک شیره خرما

کیک شیره خرما انتخابی مناسب برای افرادی است که می‌خواهند کیکی سالم، مقوی و رژیمی تهیه کنند.

صاحب‌خبر -
 

به گزارش بیتوته،در کیک شیره خرما برای شیرین شدن کیک به جای شکر از شیره خرما استفاده می‌شود به همین دلیل کیکی مقوی‌تر و تا حدودی رژیمی محسوب می‌شود. از این کیک می‌توانید به عنوان یک میان وعده سالم برای بچه‌ها استفده کنید. 

یادتان باشد در ترکیب این کیک از مغز گردو خرد شده یا سایر مغزیجات استفاده کنید تا کیک خوشمزه‌تر و مغذی‌تر شود. 

کیک شیره خرما

مواد لازم

آرد ۲ و نیم پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل شکری ۱ قاشق چای خوری
شکر ۳/۴ پیمانه
شیره خرما ۱/۲ پیمانه
آب جوش ۱/۲ پیمانه
روغن مایع ۳/۴ پیمانه

طرز تهیه

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود و کف و دیواره‌های قالب را چرب و آردپاشی کنید. آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده ۳ بار الک کنید. این کار باعث می‌شود ذرات هوا داخل آرد برود و کیک بهتر پف کند. در کاسه‌ای دیگر تخم مرغ‌ها را بشکنید و زرده و سفیده را جدا کنید. سفیده‌های تخم مرغ را با دور تند همزن بزنید تا پف کند، نیمی از شکر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا سفت شود. 

زرده‌های تخم مرغ را به همراه وانیل و مابقی شکر هم بزنید تا کرم رنگ شود. در کاسه ای دیگر شیره خرما را به همراه اب جوش مخلوط کنید سپس روغن مایع را اضافه کنید و هم بزنید یکدست شود، سپس این مواد را به زرده تخم مرغ اضافه کرده دوباره هم بزنید تا یکدست شود. 

آرد را در ۳ مرحله به مواد اضافه کرده با لیسک به خورد مواد بدهید. سفیده تخم مرغ را در ۳ مرحله اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی از یک طرف به خورد مواد بدهید تا یکدست شود. 

خمیر را داخل قالب ریخته و به مدت ۴۵ – ۶۰ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. قالب کیک را کناری بگذارید و بعد از ۵ دقیقه، کیک را از قالب خارج کنید و روی توری سیمی بگذارید تا کاملا خنک شود. 

کیک شیره خرما دارچینی

مواد لازم

آرد ۲ پیمانه سر خالی
تخم مرغ ۴ عدد
شیره خرما ۱پیمانه سر پر
شیر نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه 
گردوی خرد شده نصف پیمانه ( قابل حذف )
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
وانیل نصف قاشق چای خوری
دارچین ۱ قاشق چای خوری

 

طرز تهیه

تخم مرغ‌ها را بشکنید و همراه وانیل با همزن بزنید تا حالتی کرم رنگ و کش دار پیدا کند. شیر، روغن و شیره خرما را اضافه کرده در حد یکدست شدن، هم بزنید. 

آرد، بکینگ پودر و دارچین را مخلوط کرده با الک به مواد اضافه کنید و با لیسک به حالت دورانی مواد را مخلوط کنید تا یکدست شود.  گردو را با ۱ قاشق غذاخوری آرد مخلوط کرده الک کنید و سپس به خمیر کیک اضافه کنید. 

قالب کیک را چرب کرده، آرد پاشی کنید و  مواد کیک را داخل قالب بریزید و در فری که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۴۵ – ۵۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد. 

با یک خلال دندان، وسط کیک را تست کنید در صورتی که خمیری به آن نچسبید، کیک آماده است. کیک را به مدت  ۵ دقیقه کناری بگذارید تا از داغی بیوفتد سپس از قالب جدا کرده روی توری سیمی برگردانید  و بگذارید کاملا خنک شود. 

کیک شیره خرما گردویی

مواد لازم

آرد سفید دو پیمانه + یک سوم پیمانه
تخم مرغ ۵ عدد
شیره خرما یک دوم پیمانه
روغن مایع یک دوم پیمانه
شکر یک دوم پیمانه
گردو خرد شده یک سوم پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری

 

طرز تهیه

تخم مرغ‌ها را با شکر و وانیل مخلوط کنید و به مدت ۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا حجیم و کرم رنگ و کشدار شود. 

روغن مایع را اضافه کرده، یک دقیقه دیگر هم بزنید سپس شره خرما را اضافه کرده، مخلوط کنید. 

آرد و بکینگ پودر  را ۳ بار الک و به خمیر کیک اضافه نموده با لیسک به حالت دورانی مخلوط کنید تا پف تخم مرغ‌ها نخوابد و کیک حالت اسفنجی خود را حفظ کند.

گردو خرد شده را اضافه کرده و مخلوط کنید. کف قالب کاغذ روغنی بیندازید و دیواره قالب را چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید و به مدت ۴۵ – ۵۵ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است، قرار دهید بپزد. 

بعد از ۴۵ دقیقه کیک را با فرو کردن خلال دندان چک کنید اگر تمیز بیرون آمد یعنی کیک پخته است. 

کیک شیره خرما نارگیلی

مواد لازم

تخم مرغ ۳ عدد
شیره ی خرما ۱ پیمانه
آرد قنادی ۲ پیمانه
روغن مایع ¾ پیمانه
شیر ¾ پیمانه 
پودر نارگیل ½ پیمانه
بیکینگ پودر ۱٫۵ قاشق چای خوری
جوش شیرین ½ قاشق چای خوری
پودر دارچین ۲ قاشق چای خوری

 

طرز تهیه

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا کاملا گرم شود. 

تخم مرغ‌ها را به همراه پودر دارچین و با دور تند همزن به مدت ۵ دقیقه بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود.

شیر و روغن مایع را اضافه کرده مخلوط کنید. سپس شیره خرما را اضافه کرده مخلوط نمیاید. 

آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کرده و به همراه پودر نارگیل مواد اضافه نموده و مخلوط کنید. 

کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و دیواره‌های قالب را چرب کنید و مایع کیک را داخل قالب بریزید و به مدت ۴۰- ۵۰ دقیقه در فر قرار دهید. 

نیم ساعت ابتدایی پخت به هیچ عنوان در فر را باز نکنید که پف کیک از بین نرود. 

قالب را از فر خارج کرده و کناری بگذارید کاملا خنک شود سپس از قالب جدا کرده و با پودر قند تزئین نمایید. 

کیک شیره خرما کاکائویی

مواد لازم

آرد ۱ پیمانه
شیره خرما ۳/۴ پیمانه
روغن ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
گردو خرد شده ۱/۳ پیمانه
خرما ۸ عدد
پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر ۱ و نیم قاشق چای خوری
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری

 

طرز تهیه

تخم مرغ ها را از ۲ ساعت قبل از یخچال بیرون بیاورید تا با محیط هم دما شود. آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو را ۳ بار الک کنید. 

هسته خرما را خارک کرده و خرد کنید. 

شیره انگور و تخم مرغ را مخلوط کرده به مدت ۵ دقیقه با سرعت تند همزن ، بزنید تا حجمشان ۲ برابر شود سپس روغن مایع را اضافه کرده مخلوط کنید. 

آرد را اضافه کرده با لیسک به آرامی به خورد مواد بدهید. گردو و خرمای خرد شده را با خمیر کیک مخلوط کنید. 

کف قالب لوف را چرب و آرد پاشی کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید و به مدت ۳۰ – ۴۰ دقیقه در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا بپزد. 

فر را خاموش کرده و در فر را نیم باز بگذارید و اجازه دهید کیک ۲۰ دقیقه داخل فر بماند، سپس از فر بیرون بیاورید و بگذارید کاملا خنک شود و از قالب خارج کنید. 

 روی کیک را با شکلات صبحانه و گردوی خرد شده تزئین کنید و سرو نمایید. 

نظر شما