شناسهٔ خبر: 63441606 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: فردا | لینک خبر

بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه / مخالفت مجلس با افزایش مالیات برارزش افزوده

دقایقی پیش، بیست و ششمین روز بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه کشور آغاز شد.

صاحب‌خبر -

دقایقی پیش جلسه علنی صبح امروز (دوشنبه ۲۲ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی به ریاست محمدباقر قالیباف آغاز شد.

ادامه رسیدگی به لایحه برنامه هفتم توسعه کشور در دستورکار مجلس شورای اسلامی قرار گرفت./ مهر

 سازمان برنامه به تادیه بدهی دولت بابت تسهیلات مکلف شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی سازمان برنامه را موظف کردند نحوه و میزان تادیه بدهی دولت بابت تسهیلات برعهده دولت را به صورت سالانه در جدول لوایح بودجه سنواتی درج کند.

به گزارش فارس،  نمایندگان در نشست علنی صبح امروز (دوشنبه، 22 آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه، با تصویب تبصره یک بند ت ماده 18 این لایحه، سازمان برنامه را موظف کردند نحوه و میزان تادیه بدهی دولت بابت تسهیلات برعهده دولت را به صورت سالانه در جدول لوایح بودجه سنواتی درج کند.

در تبصره یک بند ت ماده 18 این لایحه آمده است: سازمان موظف است نحوه و میزان تأدیه بدهی دولت بابت تسهیلات بر عهده دولت را به صورت سالانه در جدول لوایح بودجه سنواتی درج نماید.

همچنین نمایندگان بند ت ماده 20 لایحه برنامه هفتم توسعه را با 191 رأی موافق، یک رأی مخالف و 9 رأی ممتنع از مجموع 223 نماینده حاضر در جلسه به تصویب رساندند.

در بند ت ماده 20 این لایحه آمده است: صدور مفاصا حساب توسط سازمان تأمین اجتماعی برای حق بیمه کارکنان شاغل در دوران بهره برداری در قراردادهای مشارکت مشمول حکم ماده (40) قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقاء نظام مالی کشور مصوب  1394/2/1 می باشد.

همچنین بند پ ماده 20 این لایحه حذف شد./ فارس

 مجلس با افزایش یک درصدی مالیات بر ارزش افزوده مخالفت کرد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با افزایش یک درصدی مالیات بر ارزش افزوده مخالفت کردند.

به گزارش فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه نوبت صبح امروز (دوشنبه،22آبان) و در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی درباره موارد ارجاعی به کمیسیون، با حذف بند پ ماده ۲۷ این لایحه موافقت کردند.

پ - به منظور رفع محرومیت از مناطق محروم و تسریع در تکمیل طرح های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای ملی و استانی به ویژه طرح‌های آموزشی نیمه تمام خیّرساز، یک واحد درصد به مالیات بر ارزش افزوده اضافه می‌شود. منابع حاصل به صورت پنجاه درصد( ۵۰% ) به منابع عمومی دولت و پنجاه درصد (۵۰%) به وزارت آموزش و پرورش اختصاص می‌یابد.

منابع سهم دولت صرف تکمیل طرح های عمرانی با اولویت طرح های واقع در مناطق محروم و روستاها با تأکید  بر آب شرب و راه روستایی، راه بین مزارع، شهرک های صنعتی و کشاورزی، طرح های آبخوانداری، باراندازهای مبدأ و  مقصد محصولات کشاورزی، محرومیت زدایی از محلات حاشیه شهرها و طرحهای موضوع ورزش، سلامت، زنان و خانواده، امور فرهنگی، دفاعی، امنیت، زیارت و هلال احمر می شود.  

منابع اختصاص یافته به وزارت آموزش و پرورش صرف تکمیل طرح های تملک دارایی های سرمایه‌ای سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور و دانشگاه های شهید رجایی، فنی و حرفه ای و فرهنگیان می شود.

 مخالفت مجلس با اختصاص درآمدهای مالیاتی به استان‌ها

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اختصاص بخشی از منابع حاصل از درآمدهای مالیاتی هر استان به همان استان مخالفت کردند.

به گزارش فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه نوبت صبح امروز دوشنبه 22 آبان و در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی درباره موارد ارجاعی به کمیسیون، با حذف بند چ ماده ۲۷ این لایحه، با اختصاص بخشی از منابع حاصل از درآمدهای مالیاتی هر استان به همان استان مخالفت کردند.

چ- استان هایی که میزان درآمد مالیاتی سالانه آنها نسبت به سال قبل بیش از چهل درصد ( ۴۰% ) رشد داشته باشد، بیست درصد ( ۲۰% ) از مالیات‌های وصولی مازاد بر چهل درصد ( ۴۰% )، در اختیار همان استان ها قرار می‌گیرد.

نظر شما