شناسهٔ خبر: 63439400 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

با وجود تداوم وضعیت قرمز هوا، مدارس خوزستان تعطیل نیستند

سخنگوی کارگروه اضطرار آلودگی هوای خوزستان با اشاره به وضعیت آلودگی هوا اظهار کرد: با توجه به اینکه شنبه شب تصمیماتی در این کارگروه اتخاذ شده و روز یکشنبه بسیاری از این تصمیمات در حوزه نیشکر و نفت اجرایی شدند، ایستگاه‌ها روند کاهش آلودگی‌ها را نشان می‌دهند.

صاحب‌خبر -

سخنگوی کارگروه اضطرار آلودگی هوای خوزستان گفت: برای اینکه روال آموزشی استان خوزستان به هم نخورد تصمیم گرفته شد که در روز دوشنبه (۲۲ آبان‌ماه) تعطیلی اعمال نشود و اگر آلودگی هوا استمرار یافت و مشکلات پایدار بود، تصمیمات جدید اتخاذ می‌شود.

داوود میرشکار با اشاره به وضعیت آلودگی هوا اظهار کرد: با توجه به اینکه شنبه شب تصمیماتی در این کارگروه اتخاذ شده و روز یکشنبه (۲۱ آبان‌ماه) بسیاری از این تصمیمات در حوزه نیشکر و نفت اجرایی شدند، ایستگاه‌ها روند کاهش آلودگی‌ها را نشان می‌دهند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: برای اینکه روال آموزشی استان خوزستان به هم نخورد تصمیم گرفته شد که در روز دوشنبه (۲۲ آبان‌ماه) تعطیلی اعمال نشود و اگر آلودگی هوا استمرار یافت و مشکلات پایدار بود، تصمیمات جدید اتخاذ می‌شود.

سخنگوی کارگروه اضطرار آلودگی هوای خوزستان با اشاره به آتش زدن مزارع نیشکر و دیگر عوامل آلودگی هوا، بیان کرد: متاسفانه برخی از این کارها به روال تبدیل شده است. برخی از مشکلات در حوزه صنعت کشاورزی وجود داشته است به گونه‌ای که تاکنون نتوانسته‌اند اقدام بایسته و شایسته‌ای در این خصوص انجام دهند.

میرشکار تصریح کرد: در گذشته در بحث اجرا نشدن برداشت سبز نیشکر، بهانه وارد نشدن دستگاه‌های لازم بود که شرکت‌های دانش بنیان در این حوزه ورود پیدا کردند و دستگاه را ساختند و امیدواریم در سال‌های آینده روند برداشت سبز نیشکر را به صددرصد برسانیم. 

میرشکار گفت: میزان جرایم آلودگی هوا تعیین خواهد شد و هزینه جرم بالا خواهد رفت به گونه‌ای که خرید این دستگاه مقرون به صرفه‌تر خواهد بود.

وی عنوان کرد: در بحث کشاورزان که پیش از این مزارع گندم و حالا شلتوک را می‌سوزانند نیز باید جهاد کشاورزی خوزستان در زمینه آموزش اقدام کند و ما هم از سطح ملی کمک خواهیم گرفت تا مشکل به نوعی حل شود و این اتفاق رخ ندهد.

سخنگوی کارگروه اضطرار آلودگی هوای خوزستان گفت: وزارت نفت نیز برای کنترل فلرها برنامه دارد و تا پایان امسال ۵۰ درصد برنامه کامل خواهد شد و تا سال ۱۴۰۶ فلرها جمع‌آوری  می‌شوند و به صفر می‌رسند.

 

تداوم وضعیت قرمز هوا در ۷ شهر خوزستان

بر اساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، در ساعت ۲۳ امشب (۲۱ آبان‌ماه) شاخص کیفیت هوا بر اساس اندازه‌گیری ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون در ایستگاه پست برق شماره ۳ اهواز ۱۸۸، ایستگاه پادادشهر اهواز ۱۸۴، ایستگاه اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان در اهواز ۱۷۶، ایستگاه نیوساید اهواز و ایستگاه استانداری خوزستان در اهواز ۱۷۲، ایستگاه شرکت ملی حفاری در اهواز ۱۷۰، ایستگاه ماهشهر و ایستگاه سوسنگرد ۱۵۷، ایستگاه خرمشهر ۱۵۶، ایستگاه شادگان ۱۵۴، ایستگاه شوشتر ۱۶۸ و ایستگاه اندیمشک ۱۶۴ میکروگرم بر مترمکعب بوده بنابراین هوای این شهرها در وضعیت "ناسالم" و "قرمز" بوده است.

به گزارش ایسنا، در این مدت هوای دزفول در شرایط "ناسالم برای گروه‌های حساس" و "نارنجی" بوده است.

همچنین طبق شاخص ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون هوای مسجدسلیمان در شرایط "قابل قبول" بوده و هوای هیچکدام از شهرهای خوزستان در وضعیت "پاک" نبوده است.

شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.

برچسب‌ها: