شناسهٔ خبر: 63398151 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

حمله جنگنده‌های اسرائیلی با بمبهای فسفری به بیمارستان‌های غزه/ ورود تانکهای اسرائیل به منطقه

مهر : بخش‌های مختلف غزه، از جمله اطراف بیمارستان شفا با بمب‌های فسفری هدف قرار داه شد.

صاحب‌خبر -

در شرایطی که درگیری‌های شدیدی در اطراف بیمارستان شفا میان مبارزان مقاومت و اشغالگران صهیونیستی در جریان است، منابع فلسطینی گزارش دادند که جنگنده‌های این رژیم در حملاتی جنون‌آمیز بمب‌های ممنوعه فسفری و منور بر فراز نوار غزه شلیک کردند.

بر پایه این گزارش، هواپیماهای رژیم صهیونیستی به طرز جنون‌آمیزی در حال بمباران پیرامون بیمارستان شفا هستند. از سوی دیگر تانک‌های ارتش رژیم صهیونیستی نیز وارد این منطقه شده و قصد پیشروی دارند اما تا این لحظه مبارزان مقاومت اجازه پیشروی به آن‌ها نداده‌اند.

پیش از این «اشرف القدره» سخنگوی وزارت بهداشت نوار غزه در این باریکه با اشاره به وضعیت فاجعه‌بار بیمارستان‌ها و مراکز درمانی نوار غزه گفته بود: شمارش معکوس برای توقف خدمات در بیمارستان اندونزی و بیمارستان «کمال عدون» در شمال نوار غزه و از کار افتادن آنها به دلیل کمبود سوخت آغاز می‌شود.

القدره همچنین افزود: شمارش معکوس برای توقف خدمات حساس آغاز شده و مجتمع درمانی الشفاء به عنوان بزرگ‌ترین بیمارستان غزه تنها پس از ۳۶ ساعت از مدار خدمات رسانی خارج می‌شود.