شناسهٔ خبر: 63223025 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه کیهان | لینک خبر

نمایش ۴۰۰ اثر ضداستکباری کاریکاتوریست‌های آمریکای لاتین در تهران(اخبار ادبی و هنری)

نمایشگاه «کارتون و کاریکاتور هنرمندان آمریکای لاتین» با آثار ۴۰۰ هنرمند با موضوع استکبارستیزی، ضدصهیونیست و طوفان الاقصی در موزه هنرهای معاصر تهران برپا می‌شود.

صاحب‌خبر -

نشست خبری نمایشگاه «کارتون و کاریکاتور هنرمندان آمریکای لاتین» روز سه‌شنبه- نهم آبان‌ماه- با حضور محمد خراسانی‌زاده مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سرپرست موزه هنرهای‌ معاصر تهران، سیدامیر جاوید قائم‌مقام حوزه هنری در امور بین‌الملل و مسعود شجاعی طباطبایی دبیر نمایشگاه در موزه هنرهای معاصر تهران برگزار شد.
مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این نشست اظهار داشت: موزه‌ هنرهای معاصر به عنوان مهم‌ترین موزه هنری غرب آسیاست که در حوزه هنر معاصر کنشگری می‌کند، این موزه از پنج‌شنبه -۱۱ آبان‌ماه- به مدت سه هفته با همکاری حوزه هنری انقلاب اسلامی میزبان رویداد متفاوت؛ نمایشگاه «کارتون و کاریکاتور هنرمندان آمریکای لاتین» خواهد بود و آثار هنرمندان طراز اول این حوزه به نمایش گذاشته می‌شود.
سیدمسعود شجاعی طباطبایی دبیر و نمایشگاه‌گردان «کارتون و کاریکاتور هنرمندان آمریکای لاتین» نیز در ادامه این نشست با اشاره به تعاملات فرهنگی و هنری میان ایران و آمریکای لاتین گفت: این روزها شاهد نسل‌کشی در فلسطین توسط رژیم صهیونیستی هستیم و هنرمندان آمریکای لاتین به خصوص در حوزه کاریکاتور نسبت به هنرمندان سایر کشورها در انعکاس این جنایات پیش‌روتر بودند و آثار موثری خلق کردند.
دبیر نمایشگاه‌ «کارتون و کاریکاتور هنرمندان آمریکای لاتین» گفت: این نمایشگاه نتیجه مراودات فرهنگی ایران و آمریکای لاتین طی ۳۰ سال اخیر است و در آن ۴۰۰ اثر از ۱۵ کشور همچون آرژانتین، اکوادور، هندوراس، مکزیک، کوبا، شیلی، کاستاریکا، کلمبیا، جمهوری دومینیکن، پرو، اروگوئه، ونزوئلا و نیکاراگوئه ارائه می‌شود. در نمایشگاه‌ «کارتون و کاریکاتور هنرمندان آمریکای لاتین»، پنج کشور؛ کوبا، برزیل، آرژانتین، مکزیک و ونزوئلا آثار فاخری ارائه کردند.
شجاعی طباطبایی بیان کرد: محوریت این رویداد، استکبارستیزی و ضدصهیونیست است و با توجه به تعداد قابل توجه آثار، گالری شماره پنج و اصلی‌ترین گالری موزه هنرهای معاصر تهران، به موضوع غزه اختصاص پیدا کرده است. در این بخش، بیش از ۶۰ اثر ارائه می‌شود.