به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، جمهوری خواهان مجلس نمایندگان آمریکا طرحی را برای تامین بودجه کمکی 14 میلیارد و 300 میلیون دلاری به رژیم صهیونیستی از طریق کاهش بودجه اداره مالیات ارائه دادند.
براساس این گزارش، جمهوری خواهان کنگره در نخستین اقدام اساسی خود به رهبری مایک جانسون، از یک لایحه تکمیلی مستقل برای کمک به رژیم اسرائیل پرده برداری کردند که در آن با کاهش بودجه اداره مالیات، بودجه کمکی به این رژیم اشغالگر تامین شود.
این اقدام برخلاف درخواست دولت بایدن برای دریافت بسته کمکی 106 میلیارد دلاری برای کمک به اسرائیل، اوکراین و موضوع امنیت مرزهاست.
جانسون رئیس جدید کنگره که پیش از انتخاب به این سمت مخالف خود را با کمک به اوکراین اعلام کرده بود، اظهار کرد که می خواهد کمک ها به اوکراین و اسرائیل به صورت جداگانه انجام شود و حسابرسی بیشتری برای پول های ارسال شده به دولت کی یف صورت گیرد.
جانسون در مصاحبه با فاکس نیوز ضمن ابراز تمایل خود برای جداکردن کمک ها به اوکراین و اسرائیل افزود: موضوع اسرائیل یک موضوع جداگانه است. وی تاکید کرد افزایش کمک ها به اسرائیل باید پس از حمله 7 اکتبر حماس، در اولویت موضوع امنیت داخلی آمریکا قرار گیرد.
این در حالی است که دموکرات ها، جمهوری خواهان را متهم به ایجاد وقفه در اقدامات کنگره برای کمک به اسرائیل از طریق ارائه یک لایحه دوحزبی کردند.
همچنین کارین ژان پییر سخنگوی کاخ سفید در بیانیهای جمهوری خواهان را متهم به سیاسی کاری امنیت ملی کرده و این لایحه را بیهوده کاری دانست. وی افزود: برای تبدیل این لایحه به قانون، باید از هر دو فیلتر کنگره و سنا عبور کرده و در نهایت توسط جو بایدن امضا شود.
انتظار می رود کمیته قوانین کنگره روز چهارشنبه لایحه کمک به رژیم صهیونیستی را که از سوی جمهوری خواهان ارائه شده، بررسی کند.
تلاش جمهوری خواهان کنگره برای کمک به اسرائیل در حالی است که برخی از اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد قصد دارند مجددا پیشنویس قطعنامهای را در خصوص فلسطین تهیه کنند.
این پنجمین تلاش برای تصویب قطعنامه در این خصوص است و اعضای شورای امنیت قصد دارند لحن پیشنویس را به گونهای تنظیم کنند که هیچیک از اعضای دائم آن را وتو نکنند.
در این میان، آمریکا بزرگترین مانع برای توافق بر سر لحن قطعنامه است. در مذاکرات روز دوشنبه در خصوص پیشنویس، واشنگتن خواستار گنجاندن دو کلمه اصلی در متن بود: حماس و گروگانها.
ایالات متحده، مضاف بر این، با هر گونه استفاده از واژه آتشبس نیز مخالف است و تنها از «وقفههای انساندوستانه» به منظور رساندن کمکهای انسانی به غزه حمایت میکند.
رسانههای بینالمللی گزارش دادهاند هنوز هیچ نشانهای از آمادگی اعضای شورای امنیت برای دادن رأی به قطعنامه وجود ندارد.
این در حالی است که حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف نوار غزه بامداد امروز سه شنبه وارد بیست و پنجمین روز خود شده است. رژیم اشغالگر، جنوب لبنان را هم هر از چند گاهی بمباران میکند که ماهیت جنگ افروزی و تلاش سران این رژیم برای بقای در قدرت به قیمت کشتار و ویرانی بیشتر در نوار غزه و البته بی اعتنایی به جان اسرای خود نزد مقاومت را نشان میدهد.
تا کنون به گفته مسئولان اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه بیش از 10 هزار انسان بیگناه در حملات بی وقفه جنگنده های رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی نوار غزه، شهید و مفقود شدهاند و البته هر لحظه احتمال افزایش این آمار وجود دارد.
به گفته مسئولان فلسطینی در نوار غزه و یونیسف، بیشتر قربانیان این حملات را زنان و کودکان تشکیل میدهند.
دفتر اطلاع رسانی دولت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد: رژیم صهیونیستی از ابتدای تجاوزات به نوار غزه بیش از 18 هزار تن مواد منفجره بر سر مردم غزه فرو ریخته است.
انتهای پیام/
∎
نظر شما