شفقنا-وزیر ارتباطات اسرائیل اعلام کرد: « با بکارگیری تجهیزات و ابزارهای موجود مانع از تجهیز سازمانهای امدادی در نوار غزه به اینترنت از سوی ایلان ماسک خواهیم شد.»
به گزارش شفقنا به نقل از الجزیره، «ایلان ماسک»، میلیاردر آمریکایی، پیشتر اعلام کرد شبکه اینترنتی استارلینک را برای «پشتیبانی از ارتباط با سازمانهای امدادی بینالمللی در غزه» پس از قطع اینترنت و ارتباطات از این منطقه، ارائه خواهد کرد.
«الکساندریا اوکاسیو کورتز»، نماینده کنگره امریکا پیشتر خطاب به ماسک که گفته بود: «قطع کلیه ارتباطات برای 2.2 میلیون نفر غیرقابل قبول است، روزنامهنگاران و امدادگران و همه مردم بی گناه در معرض خطر هستند.»
در پی تشدید حملات هوایی ارتش رژیم صهیونیستی به غزه، «جوال»، ارائه دهنده خدمات تلفن همراه فلسطینی اعلام کرد که خدمات تلفن و اینترنت در اثر بمباران شدید قطع شده است.
جمعیت هلال احمر فلسطین هم در بیانیهای اعلام کرد که ارتباطش را با اتاق عملیاتش در غزه و تمامی تیمهای عملیاتیاش در این منطقه قطع شده است.
متن این خبر در الجزیره