مهدی فرجی درباره فصل جدید «نون.خ» که قرار است نوروز ۱۴۰۳ با بازی و کارگردانی سعید آقاخانی به آنتن برسد توضیح داد: با امید به خدا تولید این سریال را بهزودی شروع میکنیم و در این فصل به چند شهر میرویم و به نوعی سفری جادهای داریم. از مسیر کرمان، سیستان و بلوچستان به شهرهای چابهار و دیگر شهرهای آن منطقه میرویم و قصه سریال همراه با کردها به چند قومیت میپردازد. این تهیهکننده درباره اینکه لوکیشنها در قصه چه زمانی از کردستان به سیستان تغییر میکند گفت: ما از زمانیکه کار را شروع کنیم ۳۰ تا ۴۰ روز بعد به چابهار میرویم. فرجی درباره اولویتهای این فصل از سریال توضیح داد: محیطزیست، میراث فرهنگی، مسائل قومیتها و اتحاد آنها از جمله محورهایی است که در سری جدید سریال پیش میبریم.
امیدواریم در این فصل به جز حمیدرضا آذرنگ، علی صادقی را هم داشته باشیم و همچنین بازیگران بومی خود سیستان و بلوچستان را خواهیم داشت. وی درباره تعداد قسمتهای این فصل نیز توضیح داد: این سریال در ۲۵ قسمت در نوروز و ماه رمضان ۱۴۰۳ روی آنتن میرود. در روزهای پایانی پخش فصل چهار سریال نون.خ بود که شایعاتی درباره ساخت فصل جدید منتشر شد. حتی رئیس رسانه ملی هم در آیین تجلیل از عوامل و بازیگران این سریال، بر ساخت مجموعههای تلویزیونی با محوریت اقوام تاکید کرد. تهیهکننده نون.خ پیش از این هم اعلام کرده بود که پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما، از پیش از پایان فصل ۴، سفارش تولید فصل پنج را داده است. فرجی گفته بود: درباره سریال «نون.خ» و اتفاقات و داستانهایی که در طول این ۴ فصل داشته صحبتهای بسیاری مطرح شد.
بسیاری این سریال را تلاشی در جهت بومیسازی در تولیدات نمایشی عنوان کردند که با تکیه بر ظرفیت و ظرافت فرهنگ کردی و قابلیتهای قومی و بومی آن در بستر یک طنز خانوادگی، به بازتولید شمایل محلی سبک زندگی ایرانی با مولفههای بومی میپردازد. یکی از نکاتی که در هفته وحدت دربارهاش صحبت میشود، بازنمایی اقوام است؛ «نون.خ» از معدود آثاری به شمار میرود که به جای قومیتگرایی، به قومیتنگاری نزدیک شده است؛ یعنی در مواجهه با قوم اصیل کُردها، به سراغ متن فرهنگ و زندگی روزمره این مردم رفته تا نشان دهد متن جامعه کردنشین ایران چیست. در سریال «نون.خ» جلوههایی از فرهنگ و آداب و رسوم کُردی ترسیم شده است. پوشش، گویش و موسیقی کُردی، در تمام لحظات این سریال دیده و شنیده میشود تا به واسطه پخش این سریال، مخاطبان در سراسر کشور و حتی کشورهای دیگر به سبک و شیوه زندگی قوم کُرد پی ببرند.