شناسهٔ خبر: 63092315 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: تجارت نیوز | لینک خبر

قیمت طلا و سکه امروز 2 آبان 1402/ روند بازار طلا کاهشی شد

قیمت طلا و سکه امروز روند کاهشی دارد و دلار هم نزولی است. در عین حال انس جهانی به کانال 1900 دلاری بازگشته است و کارشناسان معتقدند پتانسیل رسد قیمت را دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش تجارت‌نیوز، امروز، سه‌شنبه دوم آبان، تا لحظه تنظیم این خبر قیمت طلا و سکه کاهشی است. امروز، هم قیمت طلا و هم قیمت سکه تمام و دیگر قطعات سکه روند نزولی دارند. امروز قیمت دلار هم کاهشی و انس جهانی صعودی است.

قیمت طلا و سکه در بازار امروز

قیمت طلا و سکه

در بازار داخلی، نرخ طلا بر اساس گزارش اتحادیه طلا و جواهر تهران، در لحظه تنظیم این خبر اندکی کاهشی است و دو میلیون و ۴۲۲ هزار و 4۰۰ تومان معامله می‌شود که بیش از هزار تومان کمتر از آخرین نرخ روز گذشته است. دیروز در همین ساعات طلا در محدوده دو میلیون و 430 هزار تومان معامله می‌شد.

آخرین نرخ نقدی سکه امامی نیز در لحظه تنظیم این خبر نزولی و 28 میلیون و ۷۵۰ هزار تومان است؛ حدود 73 هزار تومان کمتر از آخرین نرخ روز کاری گذشته.

نرخ نقدی سکه بهار آزادی نیز، با 73 هزار تومان کاهش نسبت به آخرین نرخ روز گذشته، حدود 25 میلیون و 500 هزار تومان معامله می‌شود. ظهر دیروز در همین ساعات حدود 100 هزار تومان گران‌تر بود.

قیمت انواع سکه

همچنین در چهارمین روز هفته، نیم سکه در روندی کاهشی، با قیمت 15 میلیون و ۲۵۰ هزار تومان معامله می‌شود؛ این رقم ۹۲ هزار تومان کمتر از آخرین نرخ روز گذشته است.

تبلیغات توسط تجارت‌نیوز

همچنین امروز ربع سکه، نیز امروز روند نزولی دارد و با نرخ 10 میلیون و 300 هزار تومان داد و ستد می‌شود. این رقم 60 هزار تومان کمتر از آخرین نرخ روز گذشته است.

مطالعه بیشتر: قیمت دلار امروز 2 آبان 1402/ عامل‌ تعیین‌کننده قیمت دلار چیست؟

سکه گرمی نیز با 36 هزار تومان کاهش نسبت به آخرین نرخ روز گذشته، با قیمت پنج میلیون و 750 هزار تومان معامله می‌شود.

هر مثقال طلا نیز با حدود پنج هزار تومان کاهش نسبت به دیروز، با قیمت 10 میلیون و ۴۹۳ هزار تومان معامله می‌شود.

مطالعه بیشتر:
قیمت دلار امروز 2 آبان 1402/ عامل‌ تعیین‌کننده قیمت دلار چیست؟

بازگشت دوباره انس به کانال 1900 دلار

قیمت جهانی طلا، بار دیگر به کانال 1900 دلاری صعود کرده اما در لحظه تنظیم این گزارش نزولی است. البته بازار طلای ایران بیشتر از اینکه تحت تاثیر قیمت‌ها در بازار جهانی طلا باشد، بر اساس شرایط در بازار دلار داخل ایران حرکت می‌کند. با وجود این، به هر حال یکی از متغیرهای موثر بر این بازار همان قیمت‌ها در بازار جهانی است. کارشناسان نسبت این اثرگذاری را 70 درصد برای دلار و 30 درصد برای طلای جهانی می‌دانند.

طلای جهانی در بازه یک ماهه بازدهی مثبت دارد و در 30 روز گذشته حدود 3 درصد رشد قیمت را تجربه کرده است.

در این لحظه اما قیمت طلا در بازارهای جهانی، با وجود بازگشت به کانال بالاتر، روند کاهشی دارد. اونس اکنون، به حدود 1,971.02 دلار رسیده، این به معنای افت حدود 0.14 درصدی قیمت طلا در بازارهای جهانی است.

قیمت طلای جهانی در هفته گذشته، در بحبوحه افزایش بحران‌های ژئوپلیتیکی پس از بزرگترین افزایش یک هفته‌ای خود از ماه مارس تا محدوده 2000 دلار صعود کرد. رشد قابل توجه و چشمگیر این فلز گرانبها باعث شد تا بهترین عملکرد طلا از ماه ژوئیه سال جاری تا کنون رقم بخورد (در مورد تحلیل حال و آینده قیمت انس گزارش پیش بینی قیمت طلای جهانی را بخوانید.)

مطالعه بیشتر:
رشد ۳ درصدی قیمت طلای جهانی

پیش‌بینی قیمت طلا و سکه

در مدت اخیر به غیر از مواقع محدود، بین دو کانال 50 و 51 هزار تومان نوسان داشته است و تنها بازگشتی کوتاه‌مدت به کانال 49 هزار تومان را تجربه کرد. قیمت انس هم در این مدت رفت و برگشت بین دو کانال 1800 تا 1900 دلاری را تجربه کرده است. قیمت طلا و سکه نیز متاثر از این شرایط نوساناتی را پشت سر گذاشتند در عین حال تداوم رکود در بازار از تغییرات شارپی جلوگیری کرده است.

مطالعه بیشتر: قیمت طلا و سکه 3 آبان 1403 / سرگردانی بازار طلا میان افزایش دلار و کاهش انس

در این میان، معامله‌گران روند این روزها در بازار را نوسانات خنثی توصیف می‌کنند و معتقدند دلار بازیگر صرف بازار فلز زرد است و نوسانات قیمت انس جهانی طلا اثر چندانی بر رونددهی به بازار طلا در داخل کشور ندارد. آنها اثر نوسانات قیمت انس جهانی طلا را در حالی که با دلار هم‌راستا باشد تشدیدکننده افزایش یا کاهش قیمت طلا و سکه می‌دانند. (گزارش پیش بینی قیمت طلا و سکه 2 آبان 1402 را بخوانید.)

برای اطلاعات بیشتر در مورد آینده قیمت طلا و سکه دو گزارش پیش بینی قیمت طلا و سکه و قیمت طلا و سکه 2 آبان 1402 را مطالعه کنید.

گزارش‌های بیشتر را در صفحه اخبار ارز و طلا بخوانید.

مطالعه بیشتر:
3 عامل اثرگذار بر قیمت دلار