در این میان وزیران خارجه ایران و آمریکا جداگانه دیدار کردند و و پس از آن با حضور فدریکا موگرینی نشست سه جانبهای با حضور اعضای هر یک از سه هیات برگزار شد.
پس از آن مذاکرات صالحی و مونیز برای دو بار انجام شد که همچنان هم ادامه دارد.
در ادامه این دیدارها محمد جواد ظریف عصر امروز با لوران فابیوس، وزیر خارجه فرانسه دیدار کرد و پس از آن ظریف با ورونوکوف، فرستاده ویژه وزیر خارجه روسیه جداگانه دیدار کرد.
سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه و سرگئی ریابکوف، معاون وی هفته گذشته برای شرکت در اجلاس بریکس در روسیه وین را ترک کردهاند؛ هر چند گفته میشود لاوروف احتمالا فردا به مذاکرات میپیوندد.
به گزارش ایسنا، به نظر میآید بخش معطل مانده مذاکرات که بیشترین نقش را در ادامه آن برای روزهای متوالی پس از ضرب الاجل 10 تیر داشته است، موضوعاتی است که به تصمیمگیریهای سیاسی بیش از فنی نیاز دارد. علاوه بر این برخی از موضوعات مثل لغو تحریمهای تسلیحاتی که در طول دو سال مذاکرات درباره آن بحث نشده و به ماههای پایانی و البته روزهای پایانی موکول شده بود در این میان بیشترین زمان را به خود اختصاس داده است.
ایران معتقد است تمامی تحریمهای مرتبط با موضوع هستهای باید یکجا و در زمان اعلام توافق لغو شود؛ این در حالی است که آمریکا و برخی دیگر از کشورها سعی داشته و دارند به هر نحوی این تحریمها را با توجه به مسایل منطقهیی مستثنی کنند.
آمریکا و متحدانش به طور غیرقانونی خرید و فروش تسلیحات متعارف نظامی را تحتالشعاع موضوع هستهای و بحث موشکهای باستیک و در چارچوب قطعنامههای شورای امنیت ممنوع کردهاند.
مقامات ایران بارها اعلام کردهاند که برنامه دفاعی کشور در دستور مذاکرات نیست. در عین حال بر اساس توافق ژنو باید به قطعنامههای شورای امنیت پرداخته شود که در بین آنها قطعنامه 1929 که به موضوع فعالیتهای دفاعی و موشکی میپردازد قرار دارد.