قالیباف، در پیامی، درگذشت داریوش مهرجویی و همسرش را تسلیت گفت
«بسماللهالرحمنالرحیم
خبر فقدان تأسفبار کارگردان نامدار، استاد درسآموز سینمای ایران و عضو پیوستهٔ فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران، آقای داریوش مهرجویی و همسر ایشان ناباورانه و غمانگیز بود.
اینجانب، در سالهای مسئولیت در شهرداری تهران و در جریان ساخت دو اثر سینمایی توسط مرحوم مهرجویی، شخصاً علاقهمندی وافر آن هنرمند به ایران عزیز را شاهد بودم و میدانم که ایشان بهدلیل آنکه از خوشحالکردن دشمنان ایران و اتخاذ مواضع علیه منافع ملت حذر میکرد، تا آخرین ماههای زندگی خود آماج حملات متعدد رسانهای قرار گرفت.
مهرجویی از شاخصترین چهرههای نسلی از هنرمندان بود که ارزشهای اجتماعی را به پای خوشایند چند جشنوارهٔ هنری خارجی ذبح نکردند و علاقهمندی وافر و واقعی به ایران و مردم این سرزمین، آنها را از خاکپاشیدن به چهرهٔ کشور در آثارشان دور نگاه داشت و موجب خلق آثار مهمی در راستای شناساندن فرهنگ اصیل ایرانی و نشاندادن حساسیتهای فرهنگی و اجتماعی خانوادهٔ ایرانی شد.
مهرجویی مهمترین و اثرگذارترین سینماگری بود که برخلاف سیاستهای فرهنگی و جو غالب سالهای پیش از انقلاب، با جرئت و جسارتی مثالزدنی، هنر خود را هم از ابتذال و برهنگی و هم از اوباشگری و جاهلمآبی دور نگاه داشت و به کارگردانان جوان نشان داد که فیلمسازی به دور از ابتذال و واجد ارزشهای هنری چه مولفههایی دارد. تا جایی که امام خمینی (ره) فیلم «گاو» مهرجویی را فیلمی آموزنده دانستند. از همین جهت، میتوان ادعا کرد سینمای بعد از انقلاب و شناختهشدن سینمای ایران در میان هنرمندان جهان، مدیون مرحوم مهرجویی بهعنوان یکی از بنیانگذاران آن است.
این حادثۀ تلخ که حقیقتاً لطمهای بزرگ برای جامعهٔ هنری کشور است باید تا روشنشدن تمام ابعاد آن و دستگیری عامل یا عاملان، توسط نهادهای ذیربط پیگیری شود.
فقدان استاد داریوش مهرجویی و همسر ایشان را به جامعهٔ هنری کشور، اهالی سینما، شاگردان، دوستداران و خانوادهٔ محترم تسلیت میگویم و از خداوند متعال برای آن دو، رحمت و مغفرت و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت دارم.
محمدباقر قالیباف
رئیس مجلس شورای اسلامی».