شناسهٔ خبر: 62892147 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد نیوز | لینک خبر

تداوم بمباران محله‌های مسکونی غزه توسط اسرائیل/ تلاش برای بیرون کشیدن اجساد ادامه دارد

اسرائیل بامداد امروز مناطق مختلفی از نوار غزه را بمباران کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، جنگنده های رژیم صهیونیستی بامداد امروز محله های «الکرامه»، «بئرالنعجه»، «الشجاعیه»، «دیرالبلح» و «خانیونس» را بمباران کردند. توپخانه این رژیم نیز مناطق مختلف نوار غزه را زیر آتش سنگین گرفته اند.

درجریان این حملات چند ساختمان مسکونی به طور کامل تخریب شده است و تلاش برای بیرون کشیدن زخمی ها و اجساد شهدا ادامه دارد. نیروهای مقاومت فلسطین از شنبه ۱۵ مهرماه برابر با ۷ اکتبر ۲۰۲۳ عملیات همه جانبه و بی‌نظیری با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی آغاز کرده‌اند.
با آغاز عملیات و حملات نیروهای مقاومت فلسطین فقط در ۲۰ دقیقه، ۵ هزار راکت به سمت مواضع صهیونیست‌ها روانه شد و هم‌زمان با آن پاراگلایدرهای حماس بر فراز سرزمین‌های اشغالی به پرواز درآمدند تا آسمان برای اشغالگران ناامن‌تر از همیشه شود.
رژیم صهیونیستی که در میدان نبرد با مقاومت فلسطین غافلگیر و شکست مفتضحانه‌ای را طی چند روز گذشته متحمل شده با اقدامی غیر انسانی تمام گذرگاه‌های غزه را بسته تا مقاومت فلسطین را ناگزیر به توقف عملیات دلاورانه «طوفان الاقصی» کند.