شناسهٔ خبر: 62873399 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ورزش۳ | لینک خبر

قلعه‌نویی: اردن تیمی پرقدرت، با برنامه و جنگنده‌ای است

سرمربی تیم ملی در نشست خبری قبل از بازی با اردن گفت که باید از آخرین فیفا دی پیش از آغاز جام ملت‌های آسیا بهره ببرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی فوتبال ایران که روز گذشته برای شرکت در تورنمنت چهارجانبه اردن راهی این کشور شد، فردا باید در بازی اول به مصاف میزبان برود که در صورت پیروزی یا شکست، در بازی رده بندی یا فینال، به مصاف یکی از تیم‌های قطر یا عراق می‌رود.

امیر قلعه نویی سرمربی تیم ملی ایران در کنفرانس خبری پیش از دیدار برابر اردن با قدردانی از حضور رسانه‌ها در این نشست اظهار کرد: این بار دوم است که به اردن سفر کردم. پیش از این به همراه تیم ملی در بازی‌های غرب آسیا به میزبانی اردن شرکت کردم. باید از کشور اردن به خاطر میزبانی این تورنمنت تشکر ‌کنم.

وی افزود: همانطور که می‌دانید این آخرین فرصت و فیفا دی تا قبل از جام ملت‌هاست و پس از این بازی‌ها وارد رقابت‌های مقدماتی جام جهانی می‌شویم به همین خاطر باید به نحو احسن از این تورنمنت استفاده کنیم. تیم ما در حال حاضر در شرایط بسیار خوبی است. البته حدود ۱۰ بازیکن داریم که مصدوم هستند و نتوانستند در این تورنمنت کنار ما باشند.

قلعه‌نویی در پاسخ به سوالی درباره میزان شناختش از تیم اردن گفت: اردن تیم بسیار با کیفیت و با برنامه‌ای است. در این دو سال این تیم نتایج خوبی به ویژه برابر تیمهای آسیایی کسب کرده است. اردن بازیکنانی در در فرانسه و قطر دارد و تیم پرقدرت، با برنامه و جنگنده‌ای است. این تیم در دو سال گذشته در میان رقبای آسیایی تنها برابر استرالیا شکست خورده است که این موضوع کیفیت اردن را نشان می‌دهد.

او در پاسخ به سوال خبرنگار اردنی درباره قیاس مهدی طارمی با موسی التعمری بازیکن تیم مون‌پلیه فرانسه گفت: هر دو این بازیکنان، بازیکنان با کیفیتی هستند اما قیاس بازیکنان مهم نیست. موضوعی که برای ما مهم است استفاده از آخرین فرصت تا پیش از جام ملت‌های آسیاست. این دو بازی برای ما بسیار مهم است و می‌خواهیم حداکثر استفاده را از این بازی ببریم. امیدواریم که بتوانیم به اهداف‌مان از حضور در این تورنمنت دست پیدا کنیم.