روزنامه هم میهن بخشی از مطلب خود درباره همسر روسای جمهور ایران را به مرور فعالیت های همسر محمود احمدی نژاد اختصاص داده است.
در این مطلب آمده است؛
در سالهای ابتدایی ریاستجمهوری محمود احمدینژاد خبری از همسر او در رسانهها و افکار عمومی نبود. به عبارت دیگر، تا پیش از انتخابات ریاستجمهوری دوره دهم در سال ۸۸ اولینبار که نام اعظمالسادات فراحی در رسانهها شنیده شده، پیرامون نامهای بود که او برای همسر حُسنی مبارک فرستاد و درحالیکه دو کشور ایران و مصر رابطه دیپلماتیک با هم نداشتند؛ او از سوزان مبارک درخواست کرد که به همسرش توصیه کند تا از مردم فلسطین حمایت کند.
اما رسیدن انتخابات دوره دهم ریاستجمهوری موعدی شد تا او به صحنه آمده و فعالیت جدی خود را آغاز کند. شاید حضور زهرا رهنورد در کنار میرحسین موسوی را بتوان عامل تحریککننده او و همسرش در این مورد دانست که منجر به این شد که روی دیگر سکه همسر محمود احمدینژاد وارد عرصه شود.
او که در زمان مبارزات انتخاباتی در برخی تجمعات همراه همسرش بود، پس از انتخابات و ادامه فعالیت احمدینژاد در دولت، عرصه فعالیت او گستردهتر از قبل شد و چهرهای را از همسر رئیسجمهور به نمایش گذاشت که پیش از این در ایران سابقه نداشت.
علاوه بر اینکه در سفرهای خارجی از جمله سفر به نیویورک، همراه احمدینژاد بود، پس از انتخابات سال ۸۸ به جمع زنان تصمیمگیرنده در شورای فرهنگی اجتماعی زنان (زیر نظر شورایعالی انقلاب فرهنگی) پیوست؛ دیدارهای بینالمللی او اوج گرفت و در برخی مجامع بهعنوان همسر رئیسجمهور ایران سخنرانی میکرد. بهعنوان مثال بهمن ۸۸ همسرش اقدام به برگزاری نشستی در تهران با عنوان «همایش زنان دانشمند جهان اسلام» کرد که در آن فراحی بهعنوان سخنران افتتاحیه حاضر شد و گفت: «حضور زنان عالم و دانشمند در عرصههای گوناگون اجتماعی موتور حرکت جامعه به سوی اهداف متعالی است.»
نمونه دیگر از اظهارنظرهای او در دوره دوم ریاستجمهوری همسرش را میتوان در شهریور ۹۰ مثال زد که طی دیداری با برخی از زنان لبنانی گفته بود: «زنان ایرانی و لبنانی میتوانند الگوی مناسبی از زن مسلمان را به جهان ارائه کنند.» روند پیشروی او در دولت تا حدی بود که حتی سفرهای استانی انجام میداد؛ برای مثال فروردین ۹۲ طی سفری رسمی به سمنان رفت و جلسه کارگروه ویژه بانوان و امور خانواده این استان در حضور او تشکیل شد.
نظرات کاربران