شناسهٔ خبر: 62644432 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: آریا | لینک خبر

همه مسلمانان ولو در کشور‌هاي مختلف بايد زير پرچم وحدت باشند

صاحب‌خبر -
همه مسلمانان ولو در کشور‌هاي مختلف بايد زير پرچم وحدت باشند

­خبرگزاری آریا-امام جمعه موقت تهران گفت: وحدت، همان ولایت و امامت است و رمز آن این است که انسان زیر یک پرچم باشد و پرچمدار را قبول داشته باشد و پرچم وحدت امت اسلامی، امام لازم دارد.
به گزارش خبرگزاری آریا، حجت الاسلام و المسلمین صدیقی در خطبه دوم نماز جمعه امروز تهران با اشاره به مناسبت‌های هفته جاری گفت: میلاد پیغمبر اسلام (ص) و نیز میلاد امام جعفر صادق (ع) راکه پرچمدار انقلاب فرهنگی، معرفتی و تبیین کننده باطن و حقیقت اسلام به معنی واقعی هستند به امام زمان (عج)، نایب امام زمان، جبهه مقاومت و ملت سرافراز ایران و نیز نمازگزاران تبریک می‌گویم.
وی افزود: این هفته، هفته وحدت است و بدون وحدت نمی‌توان زنده بود. اگر انسان یک مغز، دل و جان دارد به علت آن است که در واقع این جان منشأ وحدت همه سلول‌ها و اعضای بدن است و منشأ سازمان یافتگی است و اگر نباشد بدن متلاشی می‌شود.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به اهمیت وحدت، گفت: وحدت همان ولایت و امامت است و رمز آن این است که انسان زیر یک پرچم باشد و پرچمدار را قبول داشته باشد و پرچم وحدت امت اسلامی، امام لازم دارد. همه امت اسلامی با داشتن فرقه‌های مختلف بر سر سفره یک قرآن می‌نشینند. به عنوان نمونه شیعه، سنی، حنفی، مالکی، شافعی را مشاهده می‌کنیم که در مسابقات قرآنی شرکت می‌کنند و دور قرآن می‌نشینند.

همه مسلمانان ولو در کشور‌های مختلف باید زیر پرچم وحدت باشند
صدیقی گفت: بدون وحدت نمی‌شود زنده ماند اگر یک روح، اندام را منسجم نمی‌کرد اگر یک دل یا یک جان نبود، دیگر منشأ انسجام بدن وجود نداشت؛ وحدت همین نقش را دارد اولین نتیجه پرچم این است که همه زیر یک پرچم باشند ولو اینکه در کشور‌های مختلف پرچم‌های مختلف باشد، اما پرچم امت اسلامی یکی است و آن زیر پرچم امام امت است.

منشأ تفرقه انگلیس خبیث است
حجت‌الاسلام صدیقی تاکید کرد: از جمله چیز‌هایی که وحدت را از بین می‌برد، شیطان است و قرآن کریم شیطان را مبدا اختلافات و تفرقه معرفی می‌کند. در دنیای امروز شیطان بزرگ آمریکاست و منشأ تفرقه انگلیس خبیث است. انگلیس و آمریکا جنگ ایجاد می‌کنند و آن‌ها مرز‌ها را ایجاد کردند و کشور‌های کوچکی به وجود آوردند و با بعضی از مسائل و برخی بزرگنمایی‌ها این مرز‌ها را دچار اختلاف می‌کنند.
وی گفت: در عین حالی که آنان شایعات و بدگویی‌ها را در جامعه به وجود می‌آورند، باید گفت آنچه مردم را به هم می‌ریزد و ناامنی در جامعه اسلامی به وجود می‌آورد و موجب سلب اعتماد می‌شود، ایجاد بدبینی است که این موضوع موجب می‌شود تا گرایش و محبت از بین برود و موجب نبود انسجام و وحدت می‌شود.