شناسهٔ خبر: 6261640 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: موج | لینک خبر

راهپيمايي روز جهاني قدس در سراسر لرستان برگزار شد

موج - خرم آباد - راهپيمايي روز جهاني قدس همزمان با سراسر ايران اسلامي، امروز جمعه در شهرهاي لرستان نيز با شکوه فراواني برگزار شد.

صاحب‌خبر - به گزارش خبرگزاري موج از خرم آباد، مردم روزه دار استان لرستان در مسيرهاي از پيش اعلام شده ضمن اعلام انزجار از حمايت هاي استكبار جهاني از اعمال جنايتكارانه رژيم جعلي اسرائيل عليه مردم فلسطين آمادگي خود را براي ريشه كني اين رژيم اعلام كردند.
زن و مرد، پير و جوان، روستايي و شهري، دانش آموز و دانشجو، استاد دانشگاه و روحاني، کارمند و کاسب، همه و همه آمده بودند تا بارديگر خشم و انزجار خود را نسبت به جنايت ها و شرارت هاي اسرائيل به رخ جهانيان بکشانند.
مردم موحد و ولايتمدار استان با دردست داشتن دست نوشته هايي با مضمون فلسطين پاره تن اسلام است، قدس روز همبستگي با ملت مظلوم فلسطين و حمايت از قدس شريف بر همه مسلمانان لازم است، حمايت خود از مردم مظلوم فلسطين را فرياد زدند.
شعار «مرگ بر اسرائيل»، «مرگ بر آمريكا» و «مرگ بر ضدولايت فقيه» عمده شعارهاي انقلابي راهپيمايان را تشكيل داده است.
اهپيمايي روز قدس امسال در شهرهاي خرم‌آباد، بروجرد، ازنا، دورود، اليگودرز، پلدختر، سلسله، دلفان، کوهدشت، دوره چگني و بخش‌هاي توابع لرستان برگزارشد.
مراسم روز قدس در شهرستان خرم‌آباد، ساعت 11 صبح از ميدان شهدا به سمت سه‌راه الشتر تا مصلاي الغدير خرم‌آباد و با سخنراني حجت‌الاسلام علي داوودي از فضلاي حوزه علميه قم در حال برگزاري است.
در شهرستان بروجرد نيز اين مراسم راس ساعت 11 و 30 دقيقه صبح از ميدان قيام اين شهر آغاز و با سخنراني حجت‌الاسلام ترابي امام جمعه بروجرد، در شهرستان دورود از ميدان امام حسين (ع) راس ساعت 11و 30 دقيقه و با سخنراني حجت‌الاسلام رضاحقيان، امام جمعه شهرستان دورود و در شهرستان ازنا ساعت 12 و 15 دقيقه از ميدان شهيد صادقي اين مراسم آغاز و با سخنراني حجت‌الاسلام عليرضا هراتي مطلق، امام جمعه شهرستان ازنا، پايان مي‌يابد.
اين راهپيمايي در شهرستان چگني راس ساعت 11 صبح در مسجد صاحب‌الزمان (عج) آغاز و با سخنراني سيد احمد تقوي معاون جذب گزينش ائمه جمعه کشور به پايان مي‌رسد، همچنين محل تجمع در شهرستان سلسله ميدان امام خميني (ره) ساعت 10 و 30 دقيقه صبح و با سخنراني صالحي امام جمعه موقت شهرستان سلسله برگزار مي‌شود.
مراسم روز قدس در دلفان ساعت 11 و 30 دقيقه از جنب جهاد کشاورزي شهرستان دلفان و با سخنراني جعفر طولابي فرماندار شهرستان و در شهرستان رومشکان نيز از ميدان فردوسي ساعت 12 ظهر با سخنراني حجت‌الاسلام جمياري امام جمعه شهرستان رومشکان برگزار مي‌شود.
راهپيمايي روز قدس در شهرستان اليگودرز راس ساعت 11 و 30 دقيقه از ميدان آزادي آغاز و با سخنراني حجت‌الاسلام اميديان از فضلاي حوزه علميه قم به پايان مي‌رسد.
در شهرستان پلدختر ساعت 11 و 30 دقيقه ميدان شهيد بهشتي با سخنراني علي کائيدي نماينده مردم شهرستان پلدختر در مجلس و در شهرستان کوهدشت ساعت 11 صبح از مسجد صاحب‌الزمان (عج) آغاز و با سخنراني حجت‌الاسلام ابراهيم طهماسبي امام جمعه شهرستان کوهدشت برگزار مي‌شود.