شناسهٔ خبر: 6260676 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

راهپیمایی روز قدس در تهران و770 شهر ایران برگزار شد / فریاد وحدت امت اسلام علیه جاهلیت مدرن و کودک کشی از غزه تا یمن

صاحب‌خبر -

شفقنا - مردم روزه دار تهران و شهرهای ایران اسلامی با شعار «روز جهانی قدس، تجلی آرمان فلسطین، فریاد وحدت امت اسلام علیه جاهلیت مدرن و کودک کشی از غزه تا یمن» در حال برگزاری است.

 

به گزارش شفقنا از منابع خبری،  در راهپیمایی امسال نیز مانند سال‌های گذشته شاهد حضور اقلیت‌های دینی و مذهبی ، دانشجویان و هنرمندان،ورزشکاران و خانواده‌های شهدا، از جمله خانواده شهدای هسته‌ای و مدافعان حرم هستیم.

 

این راهپیمایی از سوی 800 خبرنگار ، فیلمبردار و عکاس داخلی و 100 خبرنگار خارجی پوشش داده می‌شود.

 

علاوه بر حضور مسوولان اقشار مختلف مردم، حضور پرشور جوانان و نوجوانان در راهپیمایی روز قدس امسال که لباس‌های مشکی بر تن و پرچم‌های فلسطین در دست دارند بیش از هر چیز دیگری به چشم می‌خورد.

 

خانواده‌ها به همراه فرزندان‌شان و گروه‌هایی از جوانان و سالمندان مسیر راهپیمایی روز قدس را طی می‌کنند و شعارهایی مانند «تا زنده‌ایم رزمنده ایم»، «لبخند بزن رزمنده»، «مرگ بر اسرائیل »،« مطیع امر رهبریم»، «ما می‌آییم» و «قدس زنده است»، بر روی پلاکاردهایی که در دستان مردم است به چشم می‌خورد.

 

همچنین تعدای با سرگذاشتن ماسک افرادی مانند سران رژیم صهیونیستی و چند تن از مستکبرین دیگر لباس‌های طوسی زندانیان را به تن داشته و با طناب‌هایی به یکدیگر بسته شده‌اند و به نوعی همصدایی مستکبرین علیه فلسطینی‌ها را به ذهن متبادر می‌کردند.

 

حاضران در این راهپیمایی با سر دادن شعارهایی مانند مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آل سعود سر می‌دهند و تصاویری از رهبر انقلاب و مقام معظم رهبری و همچنین پرچم های فلسطین را در دست دارند.

 

در طی مسیر راهپیمایی ، صندوق‌های صدقات و صندوق‌هایی برای کمک‌رسانی به هلال احمر به چشم می‌خورد.

 

علاوه بر این عده‌ای از مردم برای کاستن از گرمی هوا بر روی راهپیمایان روزه‌دار آب و گلاب می‌پاشند.

 

پلاکاردهایی با شعارهایی از قبیل« مسأله اول جهان اسلام ، مسأله فلسطین است» ، «روز قدس روز هشدار به ابرقدرت‌هاست »در دستان راهپیمایان به چشم می‌خورد.

 

همچنین شعارهایی مانند «مرگ بر تکفیری» و« امروز روز وحدت ملت است»، «وحدت امت ، باعث رحمت است» از سوی راهپیمایان سر داده می‌شود.

محوری ترین شعار روز جهانی قدس امسال با توجه به شرایط موجود فریاد وحدت امت اسلام علیه جاهلیت مدرن و کودک کشی از غزه تا یمن است.

در راهپیمایی روز قدس تهران پرچم رژیم صهیونیستی به دست راهپیمایان آتش زده شد.

دکتر علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی با حضور در جمع راهپیمایان در پاسخ به سوال خبرنگاران با بیان این‌که پیشرفت مذاکرات روی هم رفته خوب بوده است، گفت: مواضعی که اخیراً آمریکا و کشورهای دیگر در مذاکرات گرفته‌اند را نباید خیلی جدی گرفت.

 

آیت‌الله صادق آملی‌لاریجانی رییس قوه قضاییه نیز روز جمعه در دقایق آغازین راهپیمایی روز جهانی قدس در جمع خبرنگاران، گفت: رژیم اشغالگر اسرائیل بداند تلاش‌های مسلمان در نهایت به آزادی قدس ختم می‌شود و راه گریزی از این سرنوشت نخواهند داشت.

 

کمال خرازی وزیر خارجه پیشین کشورمان نیز در مسیر راهپیمایی روز قدس با حمایت از تیم مذاکره کننده هسته‌ای اظهار کرد: تیم مذاکره کننده هسته‌ای کشور نماینده ملت ایران هستند به نظام و مقام معظم رهبری وفادار هستند و تاکنون ایستادگی خود را در برابر زیاده‌خواهان داشته‌اند.

 

اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور با حضور در جمع راهپیمایان روز قدس و با تأکید بر این‌که در روزهای پایانی مذاکرات هماهنگ شدن طرفها با یکدیگر کار دشواری است، اظهار کرد: ما فکر می‌کنیم که اگر غرب از زیاده‌خواهی‌های خود دست بردارد حتما می‌توانیم به یک توافق خوب برسیم.

 

محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز با حضور در راهپیمایی روز قدس با اشاره به حضور گسترده مردم در راهپیمایی روز قدس گفت:‌ غرب بداند که نباید در مقابل حقوق ملت ایران ایستادگی کند.

 

آیت الله موحدی کرمانی خطیب موقت نماز جمعه تهران با حضور در راهپیمایی روز قدس اظهار کرد: اگر تمام مسلمانان با هم متحد شوند و در یک صف واحد قرار بگیرند یقینا نه آمریکا، نه اسرائیل و نه داعش هیچ غلطی نمی توانند بکنند.

 

امیر دریادار حبیب الله سیاری فرمانده نیروی دریایی ارتش در گفت‌وگو با ایسنا در حاشیه راهپیمایی روز قدس، ضمن تاکید بر انجام توافق با عزت گفت: مردم تمام قد پشت سر تیم مذاکره‌کننده ایستاده‌اند.

 

محمد شریعتمداری معاون اجرایی رئیس‌جمهور نیز در گفت‌وگو با ایسنا در حاشیه راهپیمایی روز قدس ضمن ابراز امیدواری از اینکه مذاکرات در مسیر منطقی طی شود، گفت:‌ تیم مذاکره کننده سرداران نظام جمهوری اسلامی ایران در عرصه سیاست خارجی هستند.

 

علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی کشور با حضور در جمع راهپیمایان با اشاره به حضور باشکوه مردم در راهپیمایی روز قدس، گفت: در داغ‌ترین روز تهران شاهد هستیم که نسل‌های مختلف در این راهپیمایی با زبان روزه به شکل گسترده حضور پیدا کردند و این بیانگر زنده بودن شعارهای انقلاب اسلامی در بین مردم از جمله دفاع از مظلوم و ایستادگی در برابر ظالم است.



در 16 مرداد سال 1358 پس از بمباران جنوب لبنان توسط نیروهای رژیم صهیونیستی امام خمینی (ره) در ابتکار ماندگار از مسلمانان جهان خواست با انتخاب آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به نام روز قدس، همبستگی خود را در حمایت از حقوق قانونی مردم فلسطین به نمایش بگذارند.

امسال؛ سی و هفتمین راهپیمایی قدس از مساجد بزرگ آغاز شد و مقصد آن‌ها مصلاها و میعادگاه‌های نماز جمعه بوده است.

این خبرکامل می شود.............