شناسهٔ خبر: 6260190 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: نسیم | لینک خبر

آیت‌الله مکارم شیرازی: راهپیمایی روز قدس باید به حلقه اتصال و بیداری مسلمانان تبدیل شود

این مرجع تقلید در مراسم احیاء شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان اظهار داشت: راهپیمایی روز قدس را باید به حساب عبادت گذاشت/ ان‌شاءالله روز قدس مایه بیداری مسلمانان شود

صاحب‌خبر -

به گزارش «نسیم»، آیت الله ناصر مکارم شیرازی در مراسم احیاء شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان در مدرسه امام کاظم (ع) قم گفت: راهپیمایی روز قدس باید به حلقه اتصال و بیداری مسلمانان تبدیل شود.

وی با بیان اینکه شرکت در راهپیمایی های روز قدس یکی از عبادات محسوب می شود، افزود: راهپیمایی روز قدس را هم باید به حساب عبادت گذاشت.

این مرجع تقلید با بیان اینکه روز قدس امسال با سال های دیگر تفاوت دارد، تصریح کرد: در تمام کشورهای اسلامی دشمنان به دست مسلمان نماها آتش روشن کرده و مسلمانان را قتل عام می کنند.

آیت الله مکارم شیرازی با بیان اینکه دشمنان، گروه هایی مانند جبهه النصره و داعش را برای آتش زدن سوریه و عراق مامور کردند، افزود: دشمنان همچنین به رژیم های آل سعود و آل خلیفه برای آتش زدن یمن و بحرین ماموریت داده اند، لذا با دست خود مسلمانان کشورهای اسلامی را آتش می زنند.

وی با بیان اینکه انشاءلله روز قدس مایه بیداری مسلمانان شود، تصریح کرد: قدس به عنوان نخستین قبله گاه مسلمانان می تواند، حلقه وصل همه جهان اسلام باشد.

این مرجع تقلید با تبیین دلایل اهمیت روز قدس، خاطر نشان کرد: دنیای امروز دنیای تبلیغات و رسانه ها است و دشمنان اسلام رسانه های مقتدر تبلیغاتی را در اختیار دارند و به وسیله آنها حقایق را وارونه نشان می دهند.

آیت الله مکارم شیرازی با بیان اینکه وقتی حرکت های میلیونی در تمام کشورهای اسلامی پیدا شود، مخفی کردن آن غیر ممکن می شود، تصریح کرد: رسانه های دشمن بالاخره مجبورند گوشه ای از این راهپیمایی های عظیم را نشان دهند و همین مساله در برابر تبلیغات آنها خنثی کننده است.

وی با بیان اینکه راهپیمایی روز قدس یک حرکت ساده است، اما خیلی برکت دارد، افزود: امیدواریم همه مسلمانان در سراسر دنیا به روز قدس اهمیت بدهند و شرکت در راهپیمایی این روز را یکی از عبادت های خود بدانند.

این مرجع تقلید افزود: این جمعه در برخی کشورها آخرین جمعه ماه رمضان است، ولی ممکن است در ایران نباشد، اما روز قدس برای هماهنگی یک هفته جلو افتاده، تا همه کشورها بتوانند با یکدیگر مراسم این روز را برگزار کنند.