شناسهٔ خبر: 62508762 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: تجارت نیوز | لینک خبر

دود آتش سوزی هورالعظیم برخی شهرهای خوزستان را فراگرفت

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان دود ناشی از آتش‌سوزی در بخش عراقی تالاب بین‌المللی هورالعظیم را دلیل آلودگی هوای ۳ شهر استان اعلام کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش تجارت‌نیوز، داوود میرشکار در تشریح دلیل وجود دود غلیظ در آسمان و آلودگی هوا در سه شهر استان خوزستان بیان کرد: ساعت ۲۴ شامگاه ۲۹ شهریورماه مشاهده دود غلیظ در شهرهای سوسنگرد، هویزه و اهواز گزارش شد.

وی افزود: این دود ناشی از وقوع آتش‌سوزی در بخش عراقی تالاب بین‌المللی هورالعظیم است و با توجه به خاموش شدن آن شاهد بهبود وضعیت هوا در ساعات آینده خواهیم بود.

میرشکار با بیان اینکه از ۴ تا ۷ شهریور امسال ۴۸۰ هکتار و در ۲۷ شهریور ۱۵۰ هکتار از بخش عراقی تالاب هورالعظیم در آتش سوخت، ادامه داد: آتش‌سوزی به بخش ایرانی تالاب سرایت نکرده است و مشکلی وجود ندارد.

وی عنوان کرد: طرف عراقی هیچ‌گونه اقدام مؤثری برای جلوگیری از آتش‌سوزی انجام نمی‌دهد و مکاتبه‌های ملی و با وزارت امور خارجه انجام شده و منتظر طی شدن روال دیپلماتیک برای رفع مشکل هستیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان گفت: حداکثر غلظت آلودگی هوا در اهواز در ساعت ۲ بامداد امروز به ۲۰۶ AQI رسید و آلودگی در ساعت ۱۰ صبح امروز به ۱۶۱ AQI یافت و در وضعیت ناسالم قرار دارد، ضمن اینکه حداکثر غلظت آلودگی در سوسنگرد در ساعت ۲۴، ۸۷ میکروگرم در متر مکعب ثبت شده است و در حال حاضر شاخص آلودگی ۹۸ AQI و در وضعیت قابل قبول است.

منبع: مهر

برچسب‌ها: