شناسهٔ خبر: 62491445 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

طلبه به‌ روز، نیاز به‌معرفت دینی دارد

دبیر شورای عالی حوزه علمیه خراسان گفت: ما برای اینکه طلبه به روز باشیم و نیاز امروز جامعه دینی را تأمین کنیم به معرفت دینی نیاز داریم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، حجت الاسلام و المسلمین محمدباقر فرزانه در مراسم آغاز سال تحصیلی جامعة المصطفی نمایندگی خراسان در جمع طلاب این مجموعه، به اهمیت معرفت دینی اشاره و اظهار کرد: ما برای اینکه طلبه به روز باشیم و نیاز امروز جامعه دینی را تأمین کنیم، به معرفت دینی نیاز داریم.

وی معرفت دینی را همان شعار مرحوم سید حسن مدرس(ره) که دیانت ما عین سیاست ماست و سیاست ما عین دیانت ماست بیان کرد و افزود: لازمه معرفت دینی نگاه توحیدی است، یعنی هر آنچه در زندگی اجتماعی و فردی دارد، فقط برای خدا است.

حجت الاسلام و المسلمین فرزانه با اشاره به اینکه جهان غرب با شکست در جنگ‌های صلیبی در مقابل مسلمانان متوجه رمز پیروزی مسلمانان شدند، اظهار کرد: غرب متوجه شد اگر بخواهیم بر مسلمانان و به دنیا حکومت کنیم، باید عالم باشیم و نسبت به علوم روز آگاه باشیم، اگر بخواهیم بر مسلمانان غلبه کنیم، فهم قرآن را از آن ها بگیریم.

وی با اشاره با این که برای طلبه به روز بودن و تامین نیاز های امروز جامعه دینی به معرفت دینی نیاز داریم تصریح کرد: متأسفانه جامعه علمی و دانشگاهی ما نسبت به فهم قرآن و عمل به‌قرآن فاصله دارند، این همان مسئله‌ای است که باعث ایجاد اختلاف در جامعه اسلامی می‌شود، این اتفاق متأسفانه رخ داده است.

وی از دیگر ویژگی‌های معرفت دینی را اتکا به عقل، وحی، دانش و علم در زندگی بیان کرد و گفت: حوزه‌های علمیه باید در حال رشد و معرفت دینی باشند.

وی با تأکید بر اینکه در حوزه‌های علمیه باید به اصول، ارزش‌ها و آرمان‌های اسلام توجه ویژه کرد، خاطرنشان کرد: در پیشانی اسلام، استکبار ستیزی نوشته شده، اما سوال این است که استکبار چه چهره‌ای در قرآن دارد که باید گفت، خصومت ذاتی دارد و نمی‌توان مسلمان بود و اعتقاد به دین اسلام داشت اما به استکبار بی اعتقاد باشیم.

پایان پیام/