به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی دهقانپور در خصوص این خبر بیان کرد: بیش از ۴۴ هزار هکتار انجیرستان در استان فارس وجود داشته که این استان اولین تولیدکننده انجیر در کشور به شمار میرود.
وی با بیان اینکه انجیر خشک ایران بهویژه شهرستان استهبان از نظر کیفی منحصربهفرد است، اضافه کرد: شهرستان استهبان امسال با بیش از ۲۲ هزار هکتار باغهای انجیر مثمر، سهم ۱۷ هزار تنی از تولید انجیر خشک استان را دارا است.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه استهبان یکی از قطبهای تولید انجیر خشک در دنیا است که محصول تولیدی این شهرستان در سطح جهانی از نظر کیفیت و برند جهانی بیرقیب است، افزود: عمده صادرات این محصول به کشورهای آسیایی است و امیدواریم با ثبت جهانی انجیر استهبان بهعنوان «چهارمین نظام میراثی باارزش جهانی»، بتواند مسیر خود را بیشتر از گذشته به بازارهای اروپایی باز کند.
دهقانپور با بیان اینکه انجیر استهبان محصولی ارگانیک است، بیان کرد: معرفی این محصول در قالب نظام «جیاس» میتواند عاملی برای توسعه فروش این محصول در بازارهای جهانی باشد.