شناسهٔ خبر: 6242070 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه خراسان | لینک خبر

آژانس درپي سفرهيئت عالي رتبه اش به تهران اعلام کرد:

پيشرفت‌هاي جديددر روابط ايران وآژانس

صاحب‌خبر -

محمدي – در حالي که همه توجهات بين المللي به سوي هتل کوبورگ وين معطوف شده و همگان همچنان در انتظار شنيدن خبرهايي از توافق جامع هسته اي ميان ايران و1+5 هستند، در روز هاي اخير ، تهران نيز شاهد رفت و آمد هيات هاي فني از آژانس بين المللي انرژي اتمي بود. مذاکرات ميان اين هيات ها با مقامات ارشد کشور و سازمان انرژي اتمي جريان داشته است تا برخي ابهامات و اختلافات در اين حوزه نيز همزمان با حل و فصل مسائل سياسي برطرف گردند .

در همين ارتباط سفر روز دوشنبه هياتي از مقامات ارشد آژانس به تهران نيز که با ملاقات هايي با مقامات سازمان انرژي اتمي ايران همراه بود به نتايجي دست يافت و آژانس بين‌المللي انرژي اتمي اعلام کرد که سفر مقامات ارشد اين آژانس باعث ايجاد پيشرفت‌هاي جديدي شده است، اما هنوز تلاش بيشتري براي حل اختلافات ايران و آژانس نياز است.

ايسنا در خبر خود گزارش مي کند که بنا بر گفته آژانس بين‌المللي انرژي اتمي تيمي از مقامات ارشد اين نهاد فني روز دوشنبه براي انجام گفت‌وگوهاي سازنده و پيشرفت در حل اختلافات ميان دو طرف سفري را به تهران داشتند. اين سفر پس از ديدار يوکيا آمانو، مدير کل آژانس بين‌المللي انرژي اتمي با مقامات ايراني انجام شد و طي آن پيشرفت‌هاي جديدي حاصل شده و همچنين ايران و آژانس به گفت‌وگوهاي خود براي رفع اختلافات ادامه خواهند داد.

از سوي ديگر به گزارش فارس بهروز کمالوندي معاون بين الملل و سخنگوي سازمان انرژي اتمي کشورمان نيز با بيان اينکه اين سفر نشانه عزم جدي ارتقاي همکاري‌هاست، گفت: ايران و آژانس با دست‌يابي به تفاهم در مورد جدول موضوعات و زمان‌بندي همکاري مشترک گام مهمي در مسير حل موضوعات باقي‌مانده برداشتند.

کمالوندي جلسات کارشناسي مشترک را که از اوايل صبح دوشنبه تا ساعات پاياني شب ادامه داشت سازنده، صريح و همراه با درک مشترک و رو به جلو بيان کرد. وي گفت: تفاهم حاصل از مذاکرات انجام شده در سفر هيات کارشناسي آژانس به کشورمان که درچارچوب منافع ملي و ملاحظات امنيتي منطبق بر خطوط قرمز نظام است تعامل فني ميان ايران و آژانس را تسهيل خواهد کرد.

برچسب‌ها: