به گزارش ورزش سه، رأی صادره از سوی کمیته انضباطی مبنی بر کسر چهار امتیاز از سپاهان به دلیل عدم رعایت سقف قراردادها، علاوه بر اینکه با اعتراض شدید این تیم همراه شده، صدای چهرههای ورزشی و سیاسی اصفهان را نیز درآورده و در شرایطی که آنها خواستار لغو این حکم هستند، چهار باشگاه شاکی، از صدور این رأی رضایت ندارند.
استقلال به همراه پرسپولیس، تراکتور و پیکان چهار باشگاهی هستند که با ثبت شکایتی در کمیته انضباطی، خواستار رسیدگی به پرونده باشگاه سپاهان شدند. آنها مدعی بودند که باشگاه اصفهانی در روند ثبت قرارداد بازیکنان جدید خود مرتکب تخلف شده و مفاد تفاهم نامه و اعداد و ارقام به ثبت رسیده، برخلاف قوانینی است که سازمان لیگ اعمال کرده است.
این پرونده در جلسه روز سه شنبه کمیته انضباطی با حضور نمایندگان چهار باشگاه شاکی و همچنین نمایندگان سپاهان برگزار شد و در پایان همان روز و در دقایق آغازین روز چهارشنبه بود که رأی شبانه این کمیته صادر و باشگاه سپاهان علاوه بر جریمه سنگین مالی، به کسر چهار امتیاز نیز محکوم شد.
در شرایطی که سپاهان مدعی است هیچ تخلفی صورت نگرفته و این رأی غیرقانونی است، به دنبال کشاندن پرونده آن به دادگاههای ملی و بین المللی است. این در حالی است که در سمت دیگر داستان، چهار باشگاه شاکی نسبت به رأی صادره اعتراض داشته و خواستار صدور احکام سنگینتری برای تیم اصفهانی هستند.
باشگاههای استقلال، پرسپولیس، پیکان و تراکتور قصد دارند روز یکشنبه با طرح شکایت جدیدی، این پرونده را به کمیته انضباطی ببرند. این چهار باشگاه اعتقاد دارند چنانچه سپاهان کار غیرقانونی انجام داده، میبایست تمام دیدارهای این تیم در چهار هفته ابتدایی سه بر صفر شود.
این چهار باشگاه از کمیته انضباطی خواستار شفاف سازی در این زمینه شدهاند که چرا بابت هر مسابقه، یک امتیاز از سپاهان کسر شده و کلا ملاک این تصمیم گیری و استناد این کمیته به رأی صادره، از کدام بند و تبصره ناشی میشود.
میرحیدری عضو هیئت مدیره سپاهان؛دستشان خالی است، روی هادی محمدی مانور میدهند
پس از اینکه کمیته انضباطی باشگاه سپاهان را با حکم بیسابقه خود محکوم کرد، شاهد انتشار دو سه بیانیه از سوی ساکت و همکارانش بودیم، که سبب واکنش سازمان لیگ شد.
در واقع این روزها یکی از ابهامات اصلی پیرامون سپاهان پرداخت یک رضایتنمامه ۱۷ میلیاردی به کارگزار است، که سپاهان این موضوع را قبول ندارد و به پرداخت مبلغ یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اصرار میورزد. البته که سازمان لیگ زیر بار ادعای آنها نمیرود.
در همین رابطه میرحیدری عضو هیئت مدیره باشگاه سپاهان در گفتوگوی تلفنی با برنامه تلویزیونی شبهای فوتبالی اظهار داشت: «از لحاظ حقوقی وقتی یک قرارداد را تحویل میدهید، میتوانید قراردادها را اصلاح کنید و قرارداد آخر ملاک عمل سازمان لیگ باید باشد، اینکه چرا دوستان روی این موضوع به این میزان مانور میدهند، شاید به خاطر دست خالی آنها باشد.»
میرحیدری ادامه داد: «این نکته را درک میکنم اما این قرارداد امضا بازیکن و مدیران باشگاه را دارد، کمیته انضباطی مدارک را از چیزی که در سامانه هست میگیرد، تلفن ما را در کمیته انضباطی گرفته بودند و به یکباره این موضوع را مطرح کردند و در سطح جامعه خیلی مطرح شد.»
عضو هیئت مدیره باشگاه سپاهان افزود: «میتوانستند هر دو نسخه اصلی را ببینند و برای آنها مسجل شود که باشگاه سپاهان قرارداد را اصلاح کرده است، امکان ویرایش قرارداد به باشگاه در سامانه داده نشده است و وقتی مشکل را میدانند، این حرفها برای چیست، این یک مسئله حقوقی است و چرا باید به کمیته انضباطی برود.»
دستور «سکوت» رئیس فدراسیون فوتبال به سازمان لیگ و کارگروه ناظر بر قراردادها
منصور قنبرزاده نایب رییس فدراسیون و رییس کارگروه ناظر بر قراردادها اعلام کرد: حسب نظر مهدی تاج ریاست محترم فدراسیون فوتبال به منظور ایجاد آرامش و فضای وحدت در جامعه و به ویژه فوتبال کشور و حضور قدرتمند نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا کلیه ارکان سازمان لیگ و اعضای محترم کارگروه ناظر بر قرارداد از هرگونه مصاحبه خودداری و وظایف خود را در چارچوب قانون بدون هرگونه هیاهو و چالش دنبال و پیگیری می کنند.
ضمن تشکر از کلیه مدیران محترم باشگاه ها از این عزیزان دعوت مینماید که برای رسیدن به این آرامش و وحدت با ایجاد فضای دوستی همراهی و مساعدت نمایند. ضمن اینکه اعضای کارگروه ناظر بر قراردادهای ورزشی وظایف قانونی خود را انجام میدهند و گزارش های مربوطه را جهت اخذ تصمیم به ارکان قضائی فدراسیون فوتبال ارائه میکنند.
در روزهای گذشته تنش زیادی بین مسئولان فدراسیون فوتبال و باشگاه سپاهان به دلیل قانون سقف بودجه باشگاه ها و قرارداد بازیکنان به وجود آمده بود.
∎