شناسهٔ خبر: 6237922 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: شفاف | لینک خبر

البیان گزارش داد؛

آغاز آتش‌بس انسانی در یمن از یکشنبه آینده

آتش‌بس انسانی پیشنهادی احتمالاً از یکشنبه آتی آغاز می‌شود.

صاحب‌خبر -
به گزارش روزنامه اماراتی البیان، این آتش‌بس پیشنهادی تا پایان عید فطر ادامه خواهد داشت و قابلیت تمدید شدن را دارد.

منابع تصریح کردند که ناظرانی غیرنظامی وابسته به سازمان‌های بین‌المللی برای تضمین عدم نقض آتش‌بس حضور خواهند داشت.

در همین حال، اسماعیل ولد الشیخ احمد، فرستاده سازمان ملل به یمن به تلاش‌های خود برای دستیابی به آتش‌بس انسانی ادامه می‌دهد.

از سوی دیگر توبیاس الوود، معاون وزیر خارجه انگلیس در امور خاورمیانه تماس تلفنی با عبد ربه منصور هادی، رئیس‌جمهوری مستعفی و فراری یمن داشت که در جریان این تماس تحولات رخدادها در یمن مورد بررسی قرار گرفت.

هادی در این تماس از دولت انگلیس به دلیل «مواضع حمایتی‌اش از روند سیاسی در یمن و ایستادگی‌اش در کنار این کشور در مراحل مختلف» قدردانی کرد. این مقام انگلیسی نیز بر موضع کشورش در حمایت از «امنیت، ثبات و وحدت یمن» و حمایت از هادی تاکید کرد.

برچسب‌ها: