شناسهٔ خبر: 6237155 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

رئیس قوه قضاییه مردم را به حضور در راهپیمایی دعوت کرد

صاحب‌خبر -
آیت الله آملی لاریجانی که برای شرکت در راهپیمایی روز قدس به استان قم سفرکرده با توجه به اهمیت و ضرورت حمایت از مردم مظلوم فلسطین، آحاد مختلف مردم را به شرکت در راهپیمایی روز قدس دعوت کرد.
آیت‌الله صادق آملی لاریجانی، رئیس قوه قضاییه با اشاره به اهمیت قبله اول مسلمین و رنج و مظلومیتی که از جانب اشغالگران صهیونیستی بر ملت مظلوم فلسطین می رود تنها راه نجات آنان را ادامه مقاومت تا پیروزی نهایی دانست.

به گزارش فارس به نقل از  اداره کل روابط عمومی قوه قضاییه، آیت الله آملی لاریجانی حمایت انقلاب اسلامی ومردم ایران از مقاومت اسلامی در برابر رژیم اشغالگر قدس را بی بدیل خواند و اظهار داشت: مردم انقلابی ایران همواره از مردم مظلوم فلسطین حمایت نموده و انشاء الله امسال هم با شرکت در راهپیمایی روز قدس حماسه دیگری را خلق می‌کنند.

برچسب‌ها: