به گزارش خبرگزاری موج، امیر دریادار رستگاری، رئیس سازمان صنایع الکترونیک وزارت دفاع در حاشیه آئین امضای تفاهمنامه همکاری مشترک بین شهرداری تهران و وزارت دفاع در ارتباط با فراهم کردن زمینه مشارکت در تأمین مالی، طراحی، ساخت و بهرهبرداری خطوط تراموای تهران که صبح امروز در ستاد وزارت برگزار شد، طی سخنانی اظهار کرد: براساس این تفاهمنامه خط یک تراموای تهران حد فاصل میدان آزادی تا سهراه تهرانپارس با همکاری سازمان صنایع الکترونیک ایران و شهرداری تهران انجام خواهد شد.
وی ادامه داد: طول این خط حدود ۳۴ کیلومتر است که با ۲۸ رام قطار که در این خط تردد خواهند داشت سالانه میتواند حدود ۵۵ تا ۵۶ میلیون مسافر را جابهجا کند. از مزیتهای این خط میتوان به این اشاره کرد که این خط برقی است و در جهت کاهش آلایندگیهای سوختهای فسیلی و کاهش آلودگیهای تهران بسیار مؤثر خواهد بود. همچنین در ظرفیت حملونقل خودرویی تهران نیز با توجه به عرض کم ترامواها و افزایش پهنای خیابان برای عبور و مرور در خیابان آزادی، انقلاب و دماوند سهلتر خواهد شد.
رئیس سازمان صنایع الکترونیکی وزارت دفاع با اشاره به ویژگیهای تراموا گفت: عمر قطارهای تراموا حدود ۳۰ سال است، در حالی که عمر اتوبوسهای بیآرتی حدود ۱۰ سال است و از این لحاظ نیز راندمان افزایش یافته است. این پروژه ظرف مدت دو سال با سرمایهای حدود ۲۰ میلیون یورو انجام و کار عملیاتی و اجرایی آن از امروز آغاز میشود.
وی ادامه داد: شرکت صنایع الکترونیک ایران علاوه بر توافقی که امروز بین وزیر دفاع و شهردار تهران امضا شد، بحث تسهیل در ترافیک و حملونقل تهران را با نصب دوربینهای هوشمند دنبال خواهد کرد. در این پروژه حدود ۴ هزار دوربین هوشمند ترافیکی در سطح تهران نصب و در فاز اول آن، حدود ۲ هزار دوربین نصب میشود. مزیت این دوربینها این است که از هوش مصنوعی برخوردارند و با توجه به حجم ترافیک در خیابان چراغهای سبز و قرمز را مدیریت میکنند تا شاهد روانتر شدن ترافیک در سطح تهران باشیم. این پروژه نیز در ظرف دو سال اجرایی خواهد شد.
نظر شما