شناسهٔ خبر: 6230752 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه دنیای‌اقتصاد | لینک خبر

آژانس: پیشرفت بیشتر در گفتگو با ایران

صاحب‌خبر -
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرد پیشرفت بیشتری در گفتگوهای دوشنبه با مقامات ایران صورت گرفته اما هنوز کار بیشتری مورد نیاز ا ست.
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در بیانیه ای اعلام کرد پیشرفت بیشتری در گفتگوهای دوشنبه با مقامات ایران صورت گرفته اما هنوز کار بیشتری مورد نیاز است. در بیانیه آژانس آمده است تیمی از مسئولان بلند پایه آژانس روز دوشنبه در تهران درباره راههای پیشرفت برای حل و فصل همه مسائل باقیمانده مذاکرات سازنده ای داشتند.

 به گزارش تسنیم خبرگزاری فرانسه نیز پیشتر از تهران گزارش داده بود که یک مسئول ایرانی روز سه‌شنبه، یک روز پس از سفر هیأتی از آژانس بین المللی انرژی اتمی به تهران، اعلام کرد ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی «گامی بزرگ» در تحقیق در مورد ابعاد نظامی احتمالی برنامه هسته‌ای ایران برداشتند.

 سفر 24 ساعته هیأت یاد شده پس از سفر یوکیا آمانو مدیر کل این آژانس به ایران به منظور تلاش برای پیشبرد توافقنامه همکاری که نوامبر 2013 جهت راستی‌آزمایی فعالیت‌های هسته‌ای مشکوک ایران در گذشته منعقد شد، صورت گرفت.