شناسهٔ خبر: 62248973 - سرویس فیلم
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

آزمایش تشخیص پالم در روغن های سرخ کردنی (فیلم)

درخت پالم یا نخل روغنی (Elaeis guineensis) بومی آفریقای غربی است و در اواسط قرن نوزدهم به جنوب آسیا وارد شد. میوه پالم در دسته‌های متراکمی به وزن 10 کیلوگرم (کیلوگرم) یا بیشتر و حاوی بیش از هزار میوه جداگانه که از نظر اندازه مشابه آلو کوچک رشد می‌کنند.از درخت پالم 2 نوع روغن تولید می‌شود. روغن نخل (PO) از گوشت میوه بدست می‌آید و روغن هسته خرما (PKO) با استخراج روغن از دانه داخلی (هسته) تولید می‌شود.

صاحب‌خبر -



منبع:خبر فوری