به گزارش مشرق به نقل از روسیاالیوم، وزارت خارجه جمهوری آذربایجان از حمله گروهی ارمنی به ساختمان سفارت این کشور در بیروت، پایتخت لبنان خبر داد.
در بیانیه وزارت خارجه جمهوری آذربایجان آمده است: گروهی حدود ۵۰ نفره حصار ساختمان اداری سفارت جمهوری آذربایجان در بیروت را شکستند و بطری های حاوی رنگ و مواد منفجره را به سمت ساختمان پرتاب کردند.
در این حمله به هیچ یک از کارکنان سفارتخانه آسیب نرسیده است. پس از اطلاع مقامات مسئول حفاظت از ماموریت های دیپلماتیک از این حمله، نیروهای امنیتی لبنان به محل حادثه رسیدند، اما افراد مذکور موفق به فرار از منطقه شدند.
وزارت خارجه جمهوری آذربایجان بیان کرد: یادداشتی به وزارت امور خارجه لبنان برای شناسایی و دستگیری عاملان این حمله ارائه شده است.
بر اساس این بیانیه، در پی این حمله تدابیر امنیتی در سفارت جمهوری آذربایجان در بیروت افزایش یافته است و تحقیقات در مورد این حمله ادامه دارد.
فروش ویژه سوگلی جدید ایران خودرو بدون قرعه کشی | رانا پلاس اتوماتیک را 280 میلیون زیر قیمت کارخانه بخرید + مشخصات و آپشن های ویژه رانا پلاس اتوماتیک
دستور قاطع رئیسی: افزایش مجدد حقوق کارگران از مهر ماه! | حقوق کارگران ۱۸ میلیونی شد؟
بشتابید: آغاز حراج آخر فصل سایپا برای همه | تنها با ۴۰ میلیون صاحب خودروی لوکس شوید | طرح جدید پیش فروش سایپا با شرایط رویایی و تحویل فوری
فروش استثنایی کراساوور جدید ایران خودرو بدون محدودیت | ایکو ریرا جایگزین جذاب و اقتصادی پژو ۲۰۰۸ + عکس و مشخصات فنی
ماجرای درگیری راننده تاکسی اینترنتی با مسافر خانم چه بود؟