شناسهٔ خبر: 62153325 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

پیشگیری از بزرگترین خراب‌کاریِ صنعتی ایران+ فیلم

بزرگترین خراب‌کاری صنعتی در صنعت موشکی و هوافضای وزارت دفاع با هوشیاری حفاظت اطلاعات وزارت دفاع پیشگیری و خنثی شد.

صاحب‌خبر -

ایسنا نوشت: سازمان حفاظت اطلاعات وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح توانست از یک خرابکاری در صنایع دفاعی جمهوری اسلامی ایران پیشگیری کند.

یک مقام مسئول در حفاظت اطلاعات وزارت دفاع گفت: طی ماه‌های گذشته شبکه‌ای کاملا حرفه‌ای که قصد داشت با همکاری برخی عوامل نفوذی قطعات معیوب و تجهیز شده را برای بکارگیری در تولید موشک‌های پیشرفته در صنایع موشکی وزارت دفاع به چرخه تولید وارد کند، متلاشی شد.

این شبکه با هدایت مستقیم سازمان موساد قصد داشت با فروش قطعه تجهیز شده، موشک‌های تولید شده را به ابزاری انفجاری برای ضربه‌زدن به خطوط صنعتی و کارکنان شاغل در این حوزه تبدیل کند.

با وجود برنامه بسیار پیچیده دشمن صهیونیستی، این اقدام دشمن از همان ابتدا تحت رصد اطلاعاتی و عملیاتی قرار گرفت و با بازداشت عوامل آن به طور کامل خنثی شد.

mp4
<div id="video-display-embed-code_2172516" ><script type="text/JavaScript" src="https://www.parsine.com/fa/news/play/embed/841222/2172516?width=800&height=600"></script></div>

برچسب‌ها: