فریدون اصفهانیان رییس کمیته داوران فدراسیون فوتبال از برگزاری جلسه با مسعود عنایت رییس جدید دپارتمان داوری خبر داد.
فریدون اصفهانیان در رابطه با انتخاب عنایت بهعنوان رییس دپارتمان داوری اظهار داشت: «به هر حال چیزی که مشخص است این تصمیم بعد از چند وقت گرفته شده که عنایت بهعنوان رییس دپارتمان کار خودش را آغاز کند. در همین راستا نیز امروز جلسهای را با او برگزار میکنیم تا برای لیگ آینده هماهنگ شویم.»
وی درباره اینکه عنایت از سوی کمیته داوران معرفی نشده و دبیرکل فدراسیون به صورت شخصی این انتخاب را انجام داده، افزود: «فعلا نمیخواهم درباره این مسائل صحبت کنم. ترجیح میدهم ابتدا خود عنایت را در جلسه فردا ببینم و با او صحبت کنم و بعد درباره این مسائل حرف بزنم.»
رییس کمیته داوران در واکنش به شایعه قهر خود به دلیل عدم معرفی انتخاب کمیته داوران در بخش دپارتمان داوری تصریح کرد: «به هیچ وجه این شایعات درست نیست و من هم به آن توجهی ندارم. به کارم ادامه میدهم و فردا نیز سعی میکنیم که با رییس جدید دپارتمان داوری تعامل کنیم تا مشکلی پیش نیاید.»
اول باید عنایت را ببینم، بعد درباره او نظر بدهم
اصفهانیان: قهر نکـــردهام
صاحبخبر -