شناسهٔ خبر: 62032319 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

محرومیت تعلیقی هواداران تراکتور

بر اساس اعلام کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، دیدار تیم‌های تراکتور و پرسپولیس در هفته دوم برگزار شد که از سوی تماشاگران تیم تراکتور تخلفاتی مبنی بر پرتاب اشیا، انداختن لیزر و مواد آتش زا به سمت بازیکنان خریف و توهین به سرمربی تیم حریف رخ داد.

صاحب‌خبر -
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، احکام مربوط به تیم فوتبال را اعلام کرد.
 
به گزارش ایسنا؛ بر اساس اعلام کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، دیدار تیم‌های تراکتور و پرسپولیس در هفته دوم برگزار شد که از سوی تماشاگران تیم تراکتور تخلفاتی مبنی بر پرتاب اشیا، انداختن لیزر و مواد آتش زا به سمت بازیکنان خریف و توهین به سرمربی تیم حریف رخ داد.
 
بر همین اساس تماشاگران تیم تراکتور به یک جلسه محرومیت تعلیقی در بازی خانگی به مدت شش ماه محروم شده و باید ۶۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی از سوی باشگاه فوق پرداخت شود که این رای قابل تجدید نظر است.
 
تیم تراکتور نیز به دلیل داشتن ۵ بازیکن اخطاری در بازی با سپاهان باید ۲۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند.
 
به گزارش ایسنا، تیم فوتبال تراکتور روز دوشنبه ۶ شهریور ماه در چارچوب هفته چهارم رقابت‌های لیگ‌برتر فوتبال مقابل مس‌ رفسنجان صف‌آرایی می‌کند.

برچسب‌ها: