شناسهٔ خبر: 6203119 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: موج | لینک خبر

گزارش موج از آخرين وضعيت بازار جهاني انرژي؛

ادامه کاهش بهاي نفت خام

موج - به دنبال نتيجه همه پرسي يونان، بهاي نفت خام برنت و نفت خام آمريکا با کاهش شديد رو به رو شد.

صاحب‌خبر - به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج به نقل از رويترز، به دنبال راي «نه» مردم يونان به شرايط دشوار تحميل شده از سوي وام دهندگان اروپايي و در نتيجه آن تشديد احتمال خروج اين کشور از حوزه يورو، بهاي نفت خام بار ديگر با کاهش شديد رو به رو شد.
بدين ترتيب در جديدترين تغييرات قيمت حامل هاي انرژي، هر بشکه نفت برنت درياي شمال که پايه بورس لندن است، براي تحويل در ماه آگوست، در جديدترين تحولات بازار با کاهش شديد 2 دلار و 24 سنت، اينک 58 دلار و 32 سنت به فروش مي رسد.
در همين حال، بهاي هر بشکه از نفت سبک شيرين آمريکا موسوم به «وست تگزاس اينترميديت» که پايه بورس نيويورک (نايمکس) است، براي تحويل در ماه آگوست، در نتيجه جديدترين تغييرات با کاهش شديد 1 دلار و 54 سنت اينک به ارزش 53 دلار و 98 سنت به فروش مي رسد.
بهاي هر تن نفت گاز نيز با کاهش شديد 15 دلار به 541 دلار و 63 سنت رسيد.
همچنين هر مترمکعب گاز طبيعي با کاهش 3 سنت به قيمت 2 دلار و 74 سنت به فروش رسيد.
هر گالن بنزين نيز با کاهش اندک 1 سنت به ارزش 1 دلار و 98 سنت به فروش رسيد.