وی گفت: اقدام این دفتر مشاور املاک ضمن اینکه از حیث قانونی و حقوقی فاقد وجاهت و اعتبار بوده، سبب جریحهدار شدن احساسات انسانی جامعه نیز شده است.
معاون دادستان عمومی و انقلاب تهران افزود: این اقدام در جهت قبحشکنی از ارزشهای اخلاقی جامعه صورت گرفته است. بهمنظور حفظ حقوق شهروندان، این دفتر پلمب و فرد مشاور املاک نیز بازداشت شده است.
وی گفت: اقدام این مشاور املاک درخصوص موضوع یادشده، ضرورت بررسی صلاحیتهای شغلی این فرد را محرز میسازد و بر همین اساس، پرونده این شخص از حیث چگونگی احراز شرایط تصدی مشاور املاک در صنف مربوطه مورد بررسی قرار گرفته و اقدام قانونی برای سلب صلاحیت وی صورت میگیرد.
به گزارش فارس، روزهای گذشته فیلمی از انتقال یک واحد آپارتمان به یک سگ در مشاور املاکی در تهران منتشر شده بود که در آن یک واحد آپارتمان به نام سگ زده شد.
∎