به گزارش تجارتنیوز دیروز قیمت طلا و سکه با افت ارزش همراه شد. هر چند که کاهش قیمت چه در طلا و چه در بازار سکه روند شارپی نداشت اما روند کاهشی روزهای گذشته بیشتر قطعات سکه را در آستانه سقوط به کانال قبل قرار داده بود. در آخرین هفته مرداد بازار فلز زرد در روند سینوسی با ضربانی محدود در کاهش و افزایش قیمت قرار داشت اما در نهایت زور سیاستگذار بر بازار ارز چیره شد و بازار طلا و سکه را نیز با خود همراه کرد.
کدام سیگنال بازار رکودی طلا را کاهشی کرد
آزادی زندانیان دو تابعیتی، آزادسازی منابع ارزی ایران و گسترش روابط دوستانه ایران و عربستان با سفر مجدد امیرعبداللهیان به این کشور از اهم موضوعات غیراقتصادی بود که در هفته گذشته روند بازارهای مالی را تحت تاثیر قرار داد.
در سمت دیگر، در بازارهای جهانی نیز، قیمت انس جهانی طلا کاهشی شده و طی شبانهروز گذشته از سطح 1900 دلار به کریدور 1800 دلاری سقوط کرده است. به این ترتیب انس جهانی طلا در حال حاضر با قیمت ۱۸۸۸ دلار معامله میشود. این روند در بازار طلای جهانی، اثر مضاعفی بر قیمتها در بازار طلای ایران داشت و در همدستی با دلار، قیمت طلا و سکه را نزولی کرد.
کارشناسان اقتصادی معتقدند با وجود نوسانات قیمت دلار، قیمت طلا و سکه نیز از همین نوسانات پیروی کرده است. آنها میگویند با توجه به اینکه سکه همیشه حباب دارد و معمولا در رشد قیمت، حباب بزرگتر و در ریزشها حباب کوچکتر میشود.
ساز مخالف سکه امامی در روند نزولی
دیروز ۲۶ مرداد قیمت سکه امامی با قیمت ۲۷ میلیون و ۸۹۷ هزار تومان مبادله شد و تنها قطعهای بود که افزایش ۴۰ هزار تومانی داشت. روز گذشته قیمت سکه بهار کاهش ۱۰۷ هزار تومانی داشت. این قطعه با این مقدار کاهش با رقم ۲۴ میلیون و ۹۹۴ هزار تومان مبادله شد.
روز پنجشنبه نیم و ربع سکه نیز از قطعاتی بودند که به کانال پایینتر سقوط کردند.این قطعات هر یک کاهش ۵۰ هزار تومانی داشتند و به ترتیب با قیمت ۱۴ میلیون و ۹۵۰ و ۹ میلیون و ۹۵۰ هزار تومان مبادله شدند. سکه گرمی نیز با کاهش ۱۰۰ هزار تومانی به کف کانال ۶ میلیونی برگشت.
مثقال ۹ میلیونی شد
دیروز قیمت طلا نیز کاهش داشت. هر مثقال طلا با قیمت ۹ میلیون و ۹۸۱ هزار تومان معامله شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز با قیمت دو میلیون و ۳۰۴ هزار تومان معامله شد. روز قبل طلای دست دوم به قیمت دو میلیون ۲۷۳ هزار تومان رسید.
گزارشهای بیشتر را در صفحه طلا و ارز بخوانید.